Magien att uppfylla önskningar

Om du vill att allt ska bli uppfattat med lätthet, kan du använda magiken att uppfylla lusten. Det finns olika ritualer som kräver hjälp, både vita och svarta styrkor.

Vit magi uppfyllandet av önskningar

För den här ritualen, ta ditt foto och ett pappersark, på vilket rita en cirkel moturs. Dess storlek borde vara stor, eftersom inuti du behöver lägga ett foto och skriva en önskan. För bättre visualisering kan du rita eller klistra in bilder av dina önskemål. Efter rita den andra cirkeln, men redan medurs så att den första ligger inuti, och det finns lite utrymme kvar mellan dem. Med hjälp av magi kan du påskynda processen att uppfylla lusten . Mellan cirklarna skriver "Jag är omgiven av de tre Rings of Power. Jag är omgiven av Skapelsens energi och förverkligandet av mina planer och önskemål. " Sätt detta papper på det mest framträdande stället och kolla på det och kolla på det igen och läs dina önskningar igen.

Svart magi för uppfyllandet av lust

För ritualen måste du ta ett grönt, rött och vitt ljus. Sätt dem på en tallrik och lägg socker på botten så att den helt täcker botten. En platta bör placeras på den högsta ytan i huset, till exempel på ett skåp. Bränn ljusen och i vilken ordning som helst, kontakta 3: e skyddsänglarna: Saint Raphael, Saint Michael och Saint Gabriel. Be dem att uppfylla dina 3 önskningar:

Stearinljuset ska lämnas för att brinna ut och efter 3 dagar förmedla denna ritual i form av ett brev till andra människor. För att göra detta kan du använda den traditionella metoden, e-posten etc.

Den verkliga magiken att uppfylla önskningar

Ta ett pappersark, 3 laurelblad och en penna med rött bläck. Att genomföra ritualen är nödvändig under nymånen. På arket skriver du önskan och uttalar det högt 3 gånger. Sätt laurelblad på papper, vik den två gånger och igen 3 gånger säg önskan. Vik nu papperet 3 flera gånger och ta det till en mörk, avlägsen plats. Varje dag, säg sutra längtan tills den är uppfylld. Därefter bränn du papperet med laurelblad.