Vatten sult

Vattenhushåll - ett sätt, viktminskning, rening och återvinning av hela kroppen, som användes i antiken. För att bara bestämma användningen av denna metod måste du noga tänka och rådgöra med din läkare. Annars kan en skarp vägran att äta och byta till vatten negativt påverka din hälsa.

Vatten sult för viktminskning

När du är övertygad om att du är frisk kan du börja fasta. Det är viktigt att förstå att brådska i denna fråga är helt olämpligt, allt måste ske gradvis och medvetet.

Reglerna för vattenhushåll:

  1. Först ge upp lunch och efter middagen. Under veckan bör du bara äta lätt mat och dricka vatten.
  2. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt vattenkvaliteten. Du bör välja mineralfritt kolsyrad eller joniserat vatten, eller grönt te.
  3. Nästa steg av svält - en dag på vattnet. För att göra det är det bäst att välja den dag då du inte arbetar. Veckan före, minska till ett minimum eller vägra att äta socker, fett och koffein.

Hur man spenderar en dag på vattnet?

När du vaknar, drick omedelbart 2 matskedar. vatten. Under dagen, så snart du känner att du vill äta, drick igen 2 matskedar. vatten. Vid middagstid borde du gradvis dricka en flaska mineralvatten. På en sådan dag kommer hungern att vara särskilt akut klockan 15:00. Vid den här tiden kommer grönt te och vatten att hjälpa dig.

Utgång från vattenhushållning

Vattenstörning måste vara klar kl 8 Återigen måste du börja äta gradvis, så att magen inte stannar och du inte känner något obehag. Först rekommenderas att du dricker 1 msk. utspädd apelsinjuice eller druvor. Efter en timme kan du äta ett äpple eller en päron och sedan gå och lägg dig. På morgonen dricker du ett par st. vatten och till frukost äter havregryn kokad i mjölk och frukt .

Håll dig i vattenhushåll kan vara mer tid, men att rensa kroppen är nog och en dag i veckan.