Clint Eastwoods son

Clint Eastwood är en av de mest älskade skådespelarna bland den kvinnliga hälften av befolkningen tack vare hennes ljusa, minnesvärda utseende. Han orsakade ökat intresse för kvinnor inte bara på skärmen, men också i livet. Det är känt om skådespelarens många kärleksförbindelser. Han har barn från både juridiska fackföreningar och från utomjordiska affärer. En av de mest kända är den yngste sonen av Clint Eastwood - Scott. Han ärvde sin fars talang och gjorde en framgångsrik filmkarriär. Den äldsta sonen till en populär skådespelare, Kyle Eastwood, är också en kreativ person.

Kyle Eastwood är son till lagligt äktenskap

Clint Eastwoods äldsta son är Kyle. Till skillnad från Scott föddes han i ett lagligt äktenskap med skådespelerskan Maggie Johnson, som har funnits i mer än 30 år. Kyle föddes 19 maj 1968. Liksom Scott har han en syster som heter Alison, vars far också är Clint Eastwood.

Stjärnfamiljen är engagerad i gemensam kreativitet. Så, Kyle, som är en begåvad kompositör, skrev musik till många filmer där hans far fungerade som regissör och skådespelare - det här är bilderna "Gran Torino", "Unbowed", "Letters from Iwo Jima". Han skapade också musik för filmen "Ways and Faces", regisserad av sin syster Alison. Kyle försökte sig som skådespelare. Han spelade till exempel på bilden av sin pappa, "Bridges of Madison County."

Scott Eastwood - Clint Eastwoods son

Scott föddes den 21 mars 1986 som ett resultat av en hemlig romantik som inträffade mellan hans stjärnfader och stewardess Jayselin Reeves. Denna anslutning lärdes på en tid då den berömda skådespelaren var i ett förhållande med Sondra Lok. Scott har syster Catherine, vars far också är Clint.

Scotts barndom var på Hawaii. Han var ett okänt barn fram till 2002. Detta återspeglas även i födelsecertifikatet, som innehåller en registrering av barnets vägran. Således borde Scott ursprungligen Reeves efternamn, och senare ändrade det. Senare erkände Clint Eastwood sin son och hjälpte honom att göra en skådespelarkarriär för honom.

Karriär Scott i filmen började med prestanda av icke-nödvändiga roller. Hans första film var "Fathers Flags", där han spelade in 2006. Sedan kom "Pride" (2007) och "Unconquered (2009).

En betydande roll för Scott tilldelades 2010, i filmen "Entering Nowhere". Detta följdes av seriöst skådespelande: deltagande i målningarna "The Wave Conquerors", "The Longest Trip".

Läs också

Förutom sin skådespelarkarriär deltar Scott i reklamfilm och fotomöten för modetidningar.