Ungerska Cheesecake med stallost

Vi erbjuder dig recept för att förbereda fantastiskt utsökta och ömma ungerska ostar med stallost. Sådan bakning, utan tvekan, kommer att muntra upp och bli det bästa alternativet för en kopp morgonkaffe eller dekorera någon tefest.

Ungerska ostkakor med stuga ost från blöta bakverk - recept

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Först och främst skär smör eller margarin, blanda med hundra gram mjöl, rulla lite med en rullpinne mellan två lager film och placera den resulterande rektangulära stången ett tag i kylskåpet.

För opar löser vi jäst i varm mjölk med socker och låt stå i tjugo minuter i värmen. Tillsätt sedan piskat ägg med socker och salt och en äggula, häll det siktade mjölet och starta en mjuk deg. Lämna det i en och en halv timme i värme. Under tiden gnugga kockost och blanda den med socker, vaniljssocker, citronskal och slagen ägg. Om det visar sig vätska, lägg till semolina eller brödsmulor.

Närliggande degknåd, rulla ut på en dammig yta, centrera smörstången, vrid degen på kanterna och försiktigt riva med ett kuvert. Rulla ut det snabbt, rulla upp det och rulla ut det igen. Vi upprepar proceduren minst två gånger. Förra gången rullar vi ut degen för att få ett lager om fem millimeter tjockt, skuren i kvadrater med en sida om cirka tio centimeter, lägg över fyllningen och stäng de motsatta hörnen med kuvertet.

Vi lägger ostkakor på en oljad bakplåt, ge tid för provning, cirka tjugo minuter, och täck sedan om det med en äggula och bestäm det i en uppvärmd ugn till 175 grader till önskad grad av brunning.

På beredskap låter vi cheesecake, och gnugga det med sockerpulver.

Snabba ungerska ostkakor från färdiga puffdekor med keso - recept

ingredienser:

beredning

Låt oss tina av det flakiga testet, och rulla det på den mjölkade ytan för att få ett lager om fem millimeter tjockt. Vi skär det erhållna skiktet i kvadrater med en sida på cirka tio centimeter.

För fyllning, gnugga stallost genom en fin sil eller stans blandaren till homogenitet, blandad med två ägg och socker. Tillsätt zest av en citron, lossa ekorren från de två kvarvarande äggen, vispa dem in tätt skum och tillsättes försiktigt till ostmassan.

Lägg en sked fyllning på varje kvadrat av degen och vrid motsatta hörn upp, fukt dem lite med vatten och tår för att få likheten av kuvertet. Lägg produkterna på ett smurt bakplåt, ge dem tio minuter för provning och smörj sedan med äggulor och bestäm i en förvärmd ugn till 200 grader i femton till tjugo minuter eller tills önskad färg.

På beredskap ger vi cheesecake lite för att kyla ner, vi gnuggar med sockerpulver och vi kan tjäna.