Med vad ska jag ha på mig? Modiga bilder med jaggins

Jeggins, eller leggings of denim, har vunnit extraordinär popularitet bland tjejer och kvinnor i olika åldrar. De passar vackra damer med någon typ av figur, eftersom de modellerar siluetten och gör den smal och graciös även i närvaro av extra pund.

Bilder med jaggins

Kvinnors jogging visade sig på modemarknaden relativt nyligen. Under tiden har denna modell, som kombinerar funktionerna i jeansbyxor och leggings, redan gett sitt preferens till ett stort antal kvinnor över hela världen. Jaggins är gjorda av specialdragande tyg med imitation av blixt, knappar, fickor och andra dekorativa element. Även om de ser bra ut på vilken figur som helst, måste modeskvinnor lära sig att kombinera dem korrekt med andra kläder, skor och accessoarer.

Black Jogging

Leggingar av denimväv av någon nyans ser bäst ut med en voluminöst topp. De borde inte stoppas i någonting, det är mycket bättre att lägga en lös tröja på frisättningen eller en blus som kontrasterar markant med bildens botten. Så, byxor i svart färg bör kombineras med en långsträckt byxa, blus eller vit topp och någon av pastellfärgerna.

I det här fallet rekommenderas det inte att bära dessa byxor med en haklett som visar sträckorna i den nakna kroppen som omger den. Denna kombination ser vulgär och vulgär ut, så det bör noggrant undvikas. Samtidigt kan svaret på frågan om vad som ska bära svarta joggningar från skor vara någonting. Detta är lämpligt för skor eller sandaler med klackar och höga stövlar och grova skor.

Läder joggar

Dragande byxor med hudens imitation ser väldigt ovanligt ut och attraktiva, men de är bättre för att bära hållare av en smal figur. Dessutom kan i dessa byxor vara mycket hett på varma dagar, så de bör tas ut ur garderoben i den kalla hösten eller vintern. I annat fall skiljer sig läderjiggningar med hög passform inte ut från andra typer av sådana byxor - de ska kombineras med skor och bildens övre del med allmänna principer.

Vita joggningar

Kvinnliga fashionabla vita ikgies kommer att göra utseendet ser friskt och sexigt ut. De kan bäras av företrädare för det skönaste könet av någon yta, men dessa byxor måste bäras med tunna trosa-tanga eller tångar. I annat fall kommer denna piquant detalj av underkläder att vara synliga, vilket kommer att ge en bild av vulgaritet och göra det taktlöst.

Överst till vita eller väldigt lätta insatser kan du plocka upp någon - skjorta, topp, tröja, blus eller T-shirt med mörk eller ljus nyans. Och de är mycket väl lämpade för saker med tryck. Om valet av tjejen har slutat på ett monofoniskt föremål för en garderob, är det för en sådan bild nödvändigt att hämta ljusa tillbehör som inte ska se fräscha och tråkiga ut. Perfekt för en ljus handväska, halsduk med ett originalmönster eller en stor blank dekoration.

Jaggings med hög midja

Nästan alla leggings av denim har en överdriven midja, så de gör silhuetten mer slank och raffinerad. Särskilt snygga gråa taggningar av detta slag. För att få en snygg bild måste de kombineras med toppen av kalla och neutrala nyanser - svart, ljusgrön, grön, vit, lila, lila eller blå. Dessutom är det nödvändigt att uppmärksamma längden på sådana eggins - de måste nå slutet i den sämsta delen av sina ägares ben och visa kring sexuella anklar, som passerar accent av skor.

Jaggins för fullständig

Flickor och kvinnor med storleken på plusstorlek brukar välja att dra taggningar, vilket hjälper dem att justera siluetten och ge den slankhet. Under tiden ska modekvinnor med en sådan silhuettfunktion inte ge sina preferenser till alltför tunna byxor, eftersom de visar omgivningen av alla oegentligheter och hudfel, inklusive celluliter. Det är mycket bättre att bära dzheggins från tätt tyg, vilket passar bra på figuren.

Full av tjejer tänker på vad jag ska ha på sig, de följande alternativen är lämpliga:

Med vad ska du ha på dig dzhegginsy på vintern?

Under den kalla årstiden väljer tjejer vinterdäggar med päls eller annan isolering, vilket ger extraordinär komfort och värmer även i hård förkylning. De är bäst kombinerade med en lång långsträckt tröja eller stickad klänning , och även med höga stövlar på häl eller plattform. Från ytterkläder till denna uppsättning passar bäst av elegant långrock, kompletterad med en original ljuddämpare eller en bred scarf.