Ögonfransförlängning hemma

Daglig procedur för att applicera smink är nästan tidigare med modern utveckling inom kosmetologi. Hittills kan en kvinna göra minsta ansträngningar för att alltid se bra ut, tack vare en mängd olika tekniker. Idag kommer vi att överväga en självständig förlängning av ögonfransar hemma, ta reda på vad som krävs för denna manipulation och hur man utför den så hög som möjligt.

Typer av ögonfransförlängningar

Det finns två huvudsakliga sätt att ge djup och mysterium till utseendet:

  1. Strålförlängning. Denna metod består i att fästa block av naturligt eller konstgjort hår i ögonlocket. Det låter dig inte spendera mycket tid på proceduren och på kortast tid att köpa långa tjocka ögonfransar.
  2. Sedimentär uppbyggnad. Denna metod är säkert mer noggrann och kräver viss färdighet. Det är baserat på limning av materialet i ögonlocket längs ett hår. Trots besvärligheten ger denna procedur enorma effekter efter ögonfransförlängningar - de ser så naturligt ut som möjligt, förvärvar en täthet och prakt.

Vad behöver du för att bygga ögonfransar själv hemma?

Först och främst måste du bestämma önskad kvalitet på råvaror. De bästa materialen för ögonfransförlängning är naturligtvis naturliga. Det är inte nödvändigt att smickra de låga kostnaderna för massförbrukningssats för det aktuella förfarandet. Mest sannolikt består de av helt syntetiska hår och lim, vilket kan orsaka allergier, irritation och även dermatit. Det rekommenderas att köpa material antingen i specialaffärer eller i skönhetssalonger, med uppmärksamhet på kompositionen av harts och råmaterial för hår.

Förfarandet för ögonfransförlängning kräver speciella pincett för att säkerställa den mest exakta fästningen av materialet i huden. Det borde vara länge, med smala grova kanter i ändarna för stark hållning av håret.

Förutom ögonfransar, lim och pincett, kommer följande att krävas:

Crescent uppbyggnad:

  1. I början av proceduren är en noggrann rengöring av ögonlocks hudytor från kosmetika med hjälp av mjölk eller andra vanliga medel. Nästa steg är att skära bomullsullen i hälften och placera varje halvcirkel under de nedre ögonlocken. I stället för bomullsull kan du använda pappersservetter eller annat mjukt material. Då är det nödvändigt att noggrant kamma den förberedda borsten med din egna cili för att skilja dem och ta bort de tappade håren.
  2. Nu börjar proceduren att bygga. Du bör välja den minsta ögonfransen från setet ca 7 mm långt (för ögonens inre hörn), ta den överkanten med pincett och försiktigt doppade den nedre spetsen i limet. Hår bör fästas så nära tillväxtlinjen för dina egna ögonfransar, för att uppnå naturlighet. För att fixa positionen på den limmade kalkens rot kan vara med en tandpetare, något pressa ner fästets spets.
  3. På samma sätt limmas de andra ögonfransarna från uppsättningen. Du måste flytta från inre till yttre hörn av ögonen, gradvis öka hårets längd till 12 mm.
  4. Efter den perfekta manipulationen bör du inte öppna ögonen en stund och blinka inte för att limet ska torka och materialet är väl förankrat på huden.

Förlängningen av de nedre ögonfransarna sker på exakt samma sätt som de övre. Det enda du behöver komma ihåg är att inte lima för långa hår till det nedre ögonlocket, de kommer att se för artificiellt och visuellt minska ögonens storlek.

Beam Eyelash Extension

Denna metod kräver i princip inte speciell skicklighet. Redan klara hårbuntar doppade i limet runt omkretsen av basen och försiktigt fäst vid huden.

Det är tillrådligt att inte använda mycket stora ögonfransar, eftersom de är svåra att lima i enlighet med århundradena. Det är bättre att applicera från 2 till 4 korta balkar eller självständigt skära långa billets.