Toning håret efter lätta

Många tjejer tillgodoser förfarandet för att lätta håret. Det bidrar till att radikalt ändra bilden. Under hennes hårvågar öppnas nästan helt. Tack vare detta kan även de största molekylerna av läkemedlet tränga in i krullen, ersätta det neutraliserade pigmentet och ge en ny färg som ett resultat. Tyvärr, mycket ofta efter lätta, krävs hårtoning. Detta är nödvändigt för att eliminera onaturlig yellowness, som kan visas på både ljus och mörkt hår.

Varför kan jag behöva toning efter förtydligande?

Anledningen till utseendet på en oönskade gulaktig nyans kan vara många:

  1. Mycket ofta uppstår yellowness efter användning av dålig kvalitet eller som ett resultat av en kränkning av förtydligande tekniken. Så, till exempel, kan ett vanligt misstag betraktas som för lång exponering för färg på locken.
  2. Toning håret efter lättnad kan krävas av brunetter. Dessutom är detta ett vanligt förekommande fenomen. Bara mörka lockar försöker återställa den naturliga pigmenteringen.
  3. Yellowness uppstår också från huvudets tvättning, som efter proceduren saknar yttre skydd, ofiltrerat vatten.

Toning håret efter belysning huset

Lightening är ganska stress för håret. Därför rekommenderas inte omedelbart efter proceduren användning av aggressiva persistenta medel. Det är mycket bättre att tillgripa en tonic eller ett så kallat silverschampo.

Den senare innehåller ett särskilt aktivt violett pigment. Det hjälper till att neutralisera den gula nyansen och ta bort den permanent. Det viktigaste är att inte överdriva det, annars kommer krullarna att bli ashy eller till och med få en lila nyans. Bland annat kan du använda bezammiachnymi färger.