Örhängen

Örhängen är eleganta, intressanta och samtidigt finns det något barnsligt i dem - de är dynamiska och uppmärksammar det. Denna design är lämplig för kvinnor i olika åldrar - både unga tjejer och äldre damer.

Örhängen i form av en kedja - vad ska man ha på sig?

Örhängen i kedjan kan tätt dekoreras med stenar, och i detta fall kombineras de med festlig klädsel. Enkla kedjaörhängen kan bäras även under en rutig skjorta, om du lockas till ungdomsstilen .

Kedjorna brukar vara i harmoni med klänningar, men det moderna sättet möjliggör avsevärda avvikelser från stilistikkens regler, och därför kan de kombineras med klädstilen kazhual.

Långkedja örhängen - Välj metall och inlägg

Innan du köper örhängen, bestäm dig för metallen och stenarna - de festliga kedjan örhängen är rikt dekorerad med stenar, och varje dag tillåter endast en lakonisk inlägg.

Guldkedja örhängen

Örhängen i en guldkedja ska väljas av de som älskar lyx. Guldglitter, och modellens dynamiska natur gör det möjligt att visa det mest livligt.

Örhängen i silver

Örhängen i silverkedjan är blygsamma, men om de skyddas av den ursprungliga färgade stenen, kan man därför inte säga om deras överdrivna enkelhet.

Örhängen kedjor med diamanter

Örhängen kedjor med diamanter - det här är definitivt en kvällsversion, om de skyddas längs hela längden. Men om smycken är belägna i låsområdet, kan det "liva upp" öringens glitter, och de kan komma upp för daglig användning.

Örhängen kedjor med pärlor

Örhängen med pärlor ser romantiskt, feminint och elegant ut. Om det finns en stor pärla i slutet av kedjan, så kommer denna örhänge säkert att uppmärksamma. Samtidigt kan du inte kalla denna örhänge en kedja av "klassisk" - trots allt sträcker kedjan inte i öronlocket och är fäst som en stans.