Trendig hårfärg 2018 - Vilka nyanser är på modet i år?

I sitt utseende experimenterar kvinnor ofta med frisyrer, hårklippningar, styling och längd. Att vara på topp i mode är lätt - du behöver lyssna på trenderna för det kommande året och välja en fashionabel hårfärg 2018. Med den kan du göra ett oförglömligt intryck.

Hårfärg 2018 - modetrender

Ingenting uppfriskar sig som rätt hårklipp och en ny hårfärg 2018, vilket återspeglar det interna tillståndet. Den eleganta hårfärgen 2018 kommer att späda den vanliga tonen, uppmärksamma sig själv och betona naturligheten. Vi kan notera sådana aktuella trender:

 1. Detta är året med djärva experiment på den ena sidan och de välbekanta klassikerna med nya anteckningar - å andra sidan. Många damer tillgriper liknande slag i utseende, för att betona individualitet . De som är trogna mot det klassiska färgschemat, men som redan har bestämt sig för ett lite djärvt steg, kommer 2018 att kunna prova på de slående streck i färg. Som ett exempel kan du ta med färgstarka tips som är höjdpunkten på bilden.
 2. Naturligheten förblir också i mode, men tyngdpunkten ligger på djupet och mättnaden av denna färgpalett. Det kan vara en rik kastanj, svart, kopparröd, guldblond.
 3. Det välkomnas en sådan metod som melirovanie, den kan knappt märkas eller motsatta, fångande och locka uppmärksamhet.
 4. Förlora inte sin popularitet ombre, när det finns en smidig övergång från en färglösning till en annan.
 5. Bland ungdomar har färgning blivit väldigt populär, när naturligt ljus lockar nyans med sådana ovanliga tekniker som färgning i rosa, blå.
 6. De senaste tekniken och designalternativen kan användas till vilken längd som helst, från kort till så länge som möjligt.
 7. Stilistiska enheter kan betona originalen hos en flernivå frisyr när olika strängar av strängar särskiljs med hjälp av olika färgvarianter.
 8. Det rekommenderas att den valda frisyren motsvarar flickans allmänna stil och inre tillstånd. Om hon föredrar kvinnlighet och romantik, borde hon föredra naturlighet. De unga damerna, som tenderar att skapa en catchy catchy bow, tvärtom kan välja de mest onaturliga färgteknikerna.

Trendig hårfärg 2018 för brunetter

Brunetter, ljusa i naturen, tenderar att uttrycka sin ljusstyrka, samtidigt som de bibehåller naturligheten. För dessa tjejer är beredda intressanta designtekniker som karakteriserar hårfärgen 2018 "brunette":

 1. Använd färgtips, färghöjdpunkter och effekten av utbrända delar. Allt detta skapas av mästare med hjälp av speciellt valda klargörande och toning kompositioner.
 2. Populär i det nya året kommer effekten av ametistglansen på svarta och mörka kastanjetrådar att leka i solen och belysningsapparaten bli oerhört relevant. Ametist, representerad av sorter av blå, körsbär, smaragd och violett, kommer att lyfta fram naturlighet.

Trendig hårfärg 2018 för blondiner

Blondiner kan betona sin naturliga skönhet med en mängd olika lösningar som faller i kategorin "blond". Med rätt formel för kompositionen för färgning kommer mästaren att kunna uppnå ett intressant och unikt spel. Du kan notera sådana trender som karaktäriserar de fashionabla kvinnliga hårfärgerna 2018:

 1. Blondiner, från varmvete till kall platinspektrum, kan säkert välja sin stil genom att ändra de "blonda" variationerna. Det ser bra ut och kan locka uppmärksamhet.
 2. Du kan tillämpa färgnings- och färgtekniker, vilket ger en visuell volym och kommer att vara en extra betoning under styling.

Hårfärg 2018 för redheads

Röd ton är unik genom att människor som har det, är ljusa själva. Denna ljusstyrka kan inte gå vilse, det är bara att markera och lägga till accenter. Den röda hårfärgen 2018 kommer att förvärva nya trender för att behålla ljusstyrka och naturlighet. Detta uttrycks i följande detaljer:

 1. Nya accenter i färgning blir populär på ljusröda, eldiga, kopparsträngar.
 2. De som vill lägga ljushet på den rödhåriga bilden kan använda tjänsten för att tona tipsen. Kontrast och fantasi nyanser, långt ifrån naturliga, som kommer att komplettera den fashionabla röda hårfärgen 2018, kommer att locka uppmärksamhet.

Hårfärgstrender 2018

Hårfärgning i 2018 kommer att ges stor uppmärksamhet. Snygga accenter kommer att vara kontrasterande trådar. Trenden med hårfärg 2017-2018 presenteras i sådana variationer:

 1. Briljanta och överdrivna onaturliga toner, som rosa , lila, smaragd, blå kommer fortfarande att vara i modet. Med deras hjälp kommer de mest bisarra och oförglömliga bågarna att skapas.
 2. Kompetent övergång från ett färgområde till ett annat är en annan metod genom vilken stylister kommer att kunna behaga sina kunder. Mörk vid rötterna och lika mycket bränt i ändarna av krullarna är fortfarande i modet.
 3. Klassiker och naturlighet är populära på samma sätt och kommer inte sluta bli en trend. Naturlighet kan lätt betonas av tunna trådar som skapar effekten av att spela solsken.

Trendig hårfärg 2018 för gröna ögon

Gröna ögon kan skuggas inte bara med hjälp av rätt smink, utan även hårfärg korrekt 2017-2018. Det återspeglas i sådana trender:

 1. Rödaktiga koppar nyanser - mest vinnande för tjejer med gröna ögon. De skuggar inte bara, utan också gör ögonen visuellt ljusa och mättade.
 2. Varm wheaten "blond" framhäver också det gröna utseendet, vilket ger bilden av oskuld och öppenhet.
 3. Om det finns en önskan att måla lockar i en rödaktig ton, kan ej ägarna av gröna ögon inte tveka för länge. Modig röd hårfärg 2018 lämnar ett outplånligt intryck.

Trendig hårfärg 2018 för blå ögon

En klassisk kombination är en blondin med blå ögon. Den faktiska hårfärgen 2018 för blåögda tjejer representeras av sådana variationer:

 1. Praktiska varianter av "blond", från varmt vete, något gulaktigt, till kallt ashy. Smältblondiner, lättblonda eller ljusblonda, ljusa trådar är helt perfekt kombinerade med blåa ögon.
 2. Populär och fashionabel kombination av mörka lockar med blå ögon. Trendig hårfärg 2018 kan vara i spektrumet från mörk choklad till svart och nyans av ravinens vinge - en utmärkt kontrast för ljusa hud och blåa ögon. Mörktoner kan variera och vara väldigt olika, kanske lätt toning för att skapa ett visuellt överflöde och spela krull när de staplas.

Trendig hårfärg 2018 för bruna ögon

Besittare av bruna ögon kan säkert påbörja några experiment och välja den mest fashionabla hårfärgen 2018. Du kan utse sådana framgångsrika lösningar:

 1. Brunögda brunetter är en klassisk bild. Strängar i spektrumet från mörkbrunt till svart kombineras med mycket mörka och gyllene ögon.
 2. "Kalla" brunetter med lite rödaktiga eller till och med rubinfibrer - det är det som kommer att bli modernt under det nya 2018-året.
 3. Kopparröd fashionabla hårfärg 2018 och bruna ögon - det här är det riktiga djupet på bilden.
 4. Blondiner med bruna ögon är inte heller ovanliga och spektret på den "blonda" nyansen är väldigt bred. Samtidigt rekommenderas att man tar hänsyn till att en sådan färgpalett endast passar unga damer, som är utrustade med ljusbruna ögon, där det kan vara en liten "gyllene".

Trendiga hårklipp och hårfärg 2018

Korta hårklippningar kommer att vara oerhört relevanta under det kommande året, och i mitten av mode är det fortfarande korta och asymmetriska frisyrer. Därför frågar många modemodeller: vilken hårfärg är modig år 2018? Det finns sådana varianter av svar:

 1. Asymmetri kommer att uppnås inte bara på grund av tekniken, men kommer också att betonas med hjälp av färgämnen.
 2. Klassiska frisyrer, som quads, kaskader, bönor, långsträckta quads, kommer också att bli benägna att färga experiment. Så, för klassiska hårklippningar, särskilt volymetrisk och multilevel, kommer tekniken att skapa effekt som brinner ut på solens tips bli populär.
 3. Narochito onaturliga nyanser: Rosa, Blå, Crimson, Smaragd - En teknik som är populär i färgningen av lockar kortare än medellängden.
 4. Applikationen med naturlig färgskala, som ger bilddjupet på grund av dess mättnad, välkomnas också.

Modig hårfärg 2018 för korta hårklippningar

Korta frisyrer blir mycket relevanta år 2018. Asymmetri och extremt kort längd - det här är de viktigaste marker som stylister kommer att applicera. För att betona klippets kontur, för att markera den och ge den ännu mer chockerande, kommer den mest fashionabla hårfärgen 2018 att användas. Den representeras av sådana variationer:

Trendig färg 2018 för långt hår

Långa lockar är en lyx, och det är möjligt att betona denna skönhet med hjälp av elegant färgning. Förlängda hårklipp och hårfärg 2018 särskiljer sådana egenskaper. Oavsett vilken form som väljs: kaskad eller en längd, - klassiska nyanser av mörka, ljusa, röda toner kommer till platsen. Om de är skuggade med separata strängar, kommer det att ge dem en extra visuell volym och prakt.

Trendiga hårfärgningsmetoder 2018

När man skapar en snygg bild, används den fashionabla hårfärgen 2018, används många tekniker:

 1. Den faktiska färgen av enskilda strängar, speciellt det kommer att vara att tycka om ägarna av långa krullar.
 2. Toning och färgning är de viktigaste marker under det kommande året.
 3. Separat finns det en klassisk melirovanie hår, fashionabla färg 2018 kan vara absolut någon. Det har redan gått in i klassikerna och antalet fans växer bara.
 4. Gradient övergången kommer att få fart.