Hur man bär lariat?

Lariat är ett modernt och mångsidigt tillbehör, en prydnadstransformator. Det finns många alternativ och sätt att bära på det, och det här är en av de obestridliga fördelarna.

Lariat i översättning betyder "lasso" eller "lasso". Och den moderna dekorationen motsvarar helt och hållet sitt namn. Lariatets längd varierar beroende på dina önskemål och sättet att binda. Lariat är oftast gjord av pärlor, men det kan göras av pärlor och andra pärlor.

Denna enkla dekoration kan helt omvandla din bild och uppdatera utrustningen. Det passar både en kontorsdräkt och en kvällsrock. Du kan komplettera dem med en blus eller bygel , vilket ger din bild en distinktion och individualitet.

De viktigaste sätten att binda Lariat:

  1. En fläta. Det är en spektakulär knut, väldigt vacker och intressant. Tänk på att med denna bindningsmetod kommer det inte att vara möjligt att reglera Lariat, eftersom båda ändarna kommer att vara inblandade. Längden är avsevärt förkortad. Lämna från kanten av 30-40cm, vik produkten tre gånger och fläta fläkten.
  2. Suspension. För att göra denna knut, är det nödvändigt att vikla smycken i hälften och trycka de lösa ändarna i slingan som erhållits i slutet. Du kan först vrida den längs hela längden och sedan hålla den i slingan.
  3. Tie. Varianter av denna klädsel är varierade. Du kan använda ett eller flera noder. Noderna själva kan också vara olika.
  4. Komplexa knutar. Du kan använda macrame noder eller andra komplexa alternativ. Ett av de vackraste sätten att binda är "Josephine" knuten.
  5. Asymmetri. Detta sätt att binda ser speciellt imponerande och stilfullt ut.
  6. En enkel knut. Du kan knyta produkten med den enklaste noden. Vackra pärlor blir inte mindre intressanta dekorationer från detta.
  7. Halsduk. Det räcker även att helt enkelt sätta lariat runt halsen som en halsduk, och dekorera kommer naturligtvis att lägga till charm på din kostym.

Faktum är att det inte är så viktigt hur man knyter lariatet. I sig själv kommer denna dekoration vara höjdpunkten på din bild och ge estetiskt nöje till andra.