Te med mjölk

Förmodligen finns det praktiskt taget inget folk som inte gillar att dricka te. Denna läckra, uppvärmande och doftande drink har vunnit stor kärlek och popularitet över hela världen. Varje land har sina egna speciella traditioner för att göra denna drink. Te med mjölk kommer säkert att erövra dig med sin ovanliga doft och delikat smak. Låt oss inte slösa tid och överväga med dina recept för att göra te med mjölk.

Recept för grönt te med mjölk

Grönt te med mjölk är ett utmärkt val för bantning. Denna dryck är bra och välsmakande, både varm och kall, vilket gör det möjligt att dricka året runt, utmärkt uppvärmning på vintern och kylning på sommaren, samtidigt som du tar hand om din figur parallellt. Låt oss ta reda på hur man gör te med mjölk.

ingredienser:

beredning

För att göra gingerte med mjölk i en liten kastrull häll lite varmt vatten. Innan du gräver grönt te, tillsätt ingefära, skalade och riven på en fin rivare, och lägg sedan tebladet själv. Sätt sedan behållaren på spisen, på en svag eld, koka och koka i ca två minuter med locket stängt. Häll sedan en tunn mjölkdryck och koka igen. I slutet ska du lägga till kardemumma, försiktigt ta bort kokkärlet från plattan och blanda allt grundligt. Lägg sedan den på elden igen och koka den. Nu lite coolt, sätt honungen och spänna teet med mjölk och ingefära genom en sil eller en gasbindning.

Grönt te med mjölk

ingredienser:

beredning

Hur man gör te med mjölk? Häll mjölken i en liten kastrull och sätt den till nästan koka. Ta sedan bort från värme, häll grönt te, rör om. Täck pannan och låt i 20 minuter infiltrera.

När drycken är infunderad, kommer mjölken att bli en ljusbrun färg. Te med mjölk ska filtreras genom en sik eller gasväsen och hällas i glasögon.

Engelskt te med mjölk

ingredienser:

beredning

Hur brygger du te på rätt sätt? Vi häller tekanna med brant kokande vatten och häller genast svart te i det. I en gryta värms upp till 90 grader med vatten och häll teet med kokande vatten, stänga vattenkokaren med lock. Låt brygga och koka i 5 minuter. Häll lite mjölk i en kopp och häll den med äkta te och häll socker till smak. Rör svart te med mjölk och servera det på bordet.

Njut av din tefest!