Stallost fyllning

Älskare av stallost kommer säkert inte att missa chansen att förbereda några rätter med denna ingrediens. Recept av ljus och läckra ostfyllning i detta fall kommer att vara mycket välkommen.

Chokladrör fyllning för tårta

ingredienser:

beredning

Stuga ost slipa med en bländare eller slipa den genom en sikta till maximal enhetlig konsistens. Tillsätt socker till grädden och slå den med en mixer. Därefter somna kakao, riven choklad och kaffe, häll i mjölken och vispa igen grädden tills den är jämn.

Stuga cheesecake fyllning recept

ingredienser:

beredning

Stuga ost vispa tillsammans med ägg och mjukt smör tills slät. Tillsätt socker till ostmassan, lite salt och mjöl, häll en handfull russin och blanda försiktigt allt och försök att uppnå den mest konsekventa konsistensen. En liknande mängd ingredienser är tillräckligt för att laga 24 ostekakor.

Stallost fyllning för dumplings

ingredienser:

beredning

Vi slog kockosten med ägget med hjälp av en mixer, tillsätt salt till smak och krossade örter. Du kan ersätta ostmassan med rå ricotta, fyllningen från ostmassan är lite salt och oljigare.

Om du vill laga söta dumplings, lägg sedan lite vanilj och vanligt socker till ostmassan.

Ostpåfyllningsrecept

Om du gillar salta patties med örter och ägg, presenteras din uppmärksamhet för det ursprungliga alternativet av detta recept - patties med ägg, spenat och stugaost. Om så önskas kan gröna spenat blandas med sorrel för att lägga till en knappt märkbar surhet.

ingredienser:

beredning

Fryst spenat tinas och vi pressar ut överskott av fukt. Blanda spenat med stallost och fint riven ost. Ägg kokar hårt kokt, krossas och blandas med ostfyllning. Tillsätt salt med peppar efter smak.

Stallost fyllning för blöta bakverk

ingredienser:

beredning

Stugaost slipades genom en sikta och blandades med ägg, salt och peppar. Lägg till kockosten en nypa muskotnöt, en liten riven parmesan och gröna. Mala torkade tomater, gröna och låt vitlöksklyftan genom pressen. Väg igen noggrant påfyllningen och använd den för att göra pajer eller tårtor gjorda av blöta bakverk.

Uppfyllning av stekt ost för pannkakor

Receptet för denna övertäckning är mycket lik den tidigare, därför kan de om så önskas lätt bytas ut med varandra.

ingredienser:

beredning

Vi gnuggar höstost med ägg, lägg till kryddade örter och ett par grenar av arugula. Mala färskt tomater, efter att ha tagit bort kärnan från dem. Blanda tomater och kockost, sätt till hälften av den finprydda parmesan och linda fyllningen med pannkaka. Spruta hela skålen med ost och lägg i ugnen eller under grillen tills parmesan smälter.