Smycken Mode - Trender och Nya Vägbeskrivning

Att reinkarnera från den ansiktslösa grå musen i en lyxig sekulär lejon hjälper kvinnor med smycken. Prydnader har en anmärkningsvärd förmåga att förändra, återuppliva utseendet, göra det levande, original, ta en skönhet till bilden.

Smycken - Mode

Designers under det kommande året på många sätt anförtrottade representanter för det fria könet bildandet av sin kista. Smycken är demokratiskt - det låter dig bära helt olika smycken. Du kan bära ringar, armband, örhängen i alla former och storlekar - om bara de skulle gå bredvid. Guld har ännu inte återvänt till sina tidigare positioner, medan silver fortfarande finns i favoriterna och dekorationer av plast, läder , natursten och halvädelmetaller är relevanta.

Valfrihet är begränsad av det faktum att kostym smycken och smycken inte borde ha ett billigt, tråkigt utseende. Endast kvalitet, vackra produkter ska ha moderiktiga kvinnor. Det erbjuder smycken moderingar - elegant och stort, armband - massiva och i form av kedjor, pendlar, pärlor, diademer, varav många är dekorerade med vackra rena stenar.

Vilka smycken är nu på marknaden?

För att komplettera outfits helt enkelt är det bara viktigt att bekanta sig med trender i tid. Moderna smycken representeras av sådana produkter:

  1. Ringarna passar varje kvinna, ge henne charm. Beroende på din stil och ålder kan du välja modeller som är eleganta eller skrymmande.
  2. Formen av örhängen kommer att tillfredsställa smakerna hos den mest krävande unga damen. Ledarskapet håller örhänge , de kommer på örhängen och borstar och örhängen med pärlor.

Det är modernt att ha flera tunna ringar på händerna, vackert titta på dubbla ringar, kopplade av en kedja, elegant ring är höga ringar som täcker det mesta av fingret.

Mode smycken varumärken

Guru på skönhetsområdet och allt som hänger samman med henne, uppdaterade sina samlingar:

  1. Brand Cartier prydde dekorationer i art deco-stilen, gjord av lyxig platina med gnistrande sällsynta gula diamanter. Smycken används också i sina skapelser pärla, smaragd.
  2. På den röda mattan var det omöjligt att inte uppmärksamma de underbara lilla sakerna från David Webb. En av favoriterna i fasionbranschen drar uppmärksamheten hos finsmakare på de massiva produkterna med ljusa, stora stenar.
  3. Utsökta, lätta smycken presenterade för tjejerna i hans romantiska samling Coco Rosa.

Moderna smycken hus har visat nyfikna vackra produkter utformade för sommar, vinter, lågsäsong. I dem finns blommiga, geometriska, abstrakta mönster, etniska motiv, metall kombineras med emalj, kristaller lockar ögon. Alla är väldigt olika, men de är förenade med deras kreativa tillvägagångssätt, prestanda som inte är trivial, gravitation mot textur, grovhet och öppenhet.

Intressant i smycken mode

Ordet "attraktivitet" tolkas på egen väg. Smyckarnas åsikter lite spridda, och detta spelade i unga damer - de efter att ha studerat smycken trender kan välja en sak som subtilt återspeglar den individuella stilen hos varje rättvisare kön.

Smycken av smycken är:

Nya trender i smycken mode

Designers, ständigt letar efter färska lösningar, erbjöd många nya produkter. Smycken i modeveckan var inte utan deras demonstration - avantgarde, futurism, retro i händerna på herrarna förvärvar underbara, oväntade konturer. 3D-format och smycken mode tills nyligen överlappade inte. Men någon gång borde det ha hänt. Brand New & W visade hur huden tar formatet på en tredimensionell bild. Unga och kända designers förbereder årligen sina bästa verk för Estet Fashion Week. Under det gångna året fick titeln på den bästa smyckesamlingen till Escada-märket.

Modetrender i mode

Bijouterie och smycken, som hela mode, gravitate mot naturlighet, naturlighet. Värderbart ljus, genomskinliga stenar, non-artful färger. I priset av femininitet och romantik, elegans, som ibland gränsar till uttrycksfullhet. Bli grannar enkelhet och originalitet, lyx och minimalism. I smyckenvärlden finns det rena stilar och eklekticism . Bland många nyheter och klassiska lösningar framhäver modetrenderna i smycken broscher. Detta föremål, som inte förekommer långt på kvinnokläder, bärs inte bara på bröstet och nära nacken. Broscher smyckar påsar, hattar, halsdukar, pälsrockar. Ornamenten är målade på saker som inte finns i en enda kopia, de bärs av modekvinnor på flera bitar, i kombination med stora knappar, örhängen, ringar.