Den rätta kombinationen av färger i kläder

Kläder - det här är "wrapper" som vi bedömer vid första ögonkastet, det här är vår väg att sticka ut och betona de ljusa nyanser av din personlighet, dina lust och ibland dina önskningar. Kläder säger mycket, det viktigaste är att hon inte skriker om dålig smak på varje hörn.

Att se attraktiva och oförglömliga på jobbet, på semester, på ett gym, vid en gala eller bara en promenad med vänner, måste du veta de grundläggande reglerna för den perfekta kombinationen av färger i kläder som passar alla stilar och är alltid relevanta:

En palett av fördelaktig kombination av färger i kläder

Globala modedesigner överraskar och stannar ständigt över nya modeller, dekoralternativ, mega-modepaletter och texturer av material, men de brukar använda sig av färgspektrum för att få de eftertraktade, nya och färska färgkombinationerna i kläder, en mängd tillbehör och skor. Här är några exempel på fashionabla färg "konsonanser":

  1. Monokrom . Om några intressanta och inte alltför hängande nyanser av samma färg utgör paletten på din outfit, kommer det inte att förstöra bilden alls, speciellt om accentet är gjort på en ledande nyans. I färgspektrum är positioner som går efter varandra ganska förenliga, som deras nyanser. Till exempel kan gröna skinny jeans effektivt stödja en chiffongbluse av lätt salladfärg, och en försiktig gul jacka med en 3/4 ärm kommer att vara ett utmärkt stöd för dessa ledare.
  2. En fashionabel kombination av färger är komplementär . Färger som ligger i spektrumet mittemot varandra, i tandem utgör en intressant och tråkig bild, du får en rik bild. Det viktigaste här är att inte överdriva dekorationerna och tillbehören, för att inte "överbelasta" dina lök. Ett exempel är en turkos klänning med en ljusblus av en känslig persika nyans, då kommer harmoni att ges till dig.
  3. Triaden . En sådan modig kombination kommer att erhållas om vi föreställer oss en liksidig triangel vars vinklar berör en specifik färg i spektret. En sådan stor trio hjälper dig att se imponerande, men inte vulgar, och bilden blir mättad men inte eklektisk. Föreställ dig förminskad broscher med lätta senapfärg, en lätt, försiktigt grön tunika och en genomskinlig lila halsduk. Anslutningarna på denna tandem kan stärkas med en manikyr eller läppstift under en tjocklek.

Var inte rädd för experiment, försök på olika bilder, förkroppsligar även de djärvaste och ovanliga idéerna till andra, och då hittar du definitivt din kombination av mysiga färger i kläder, skor och även i omvärlden.