Biografi av Erika Herceg

En fantastisk flicka som heter Erica Herceg, vars biografi definitivt förtjänar din uppmärksamhet, gjorde precis vad många kvinnor saknar styrka och tålamod. Nu ser hon ut otroligt: ​​en elegant figur, smala ben och stora bröst. Detta var emellertid inte alltid fallet. En av finalisterna i showen "I Want in VIA Gro" vann bokstavligen domarna med sin blygsamhet, attraktivitet och många talanger. Förresten, den här tjejen anses vara den andra Vera Brezhneva , med vilken sångaren helt håller med.

Erica Herceg före och efter att gå ner i vikt

Lilla Erika föddes i juli 1988 i Transcarpathia i en liten by, som ligger nästan vid gränsen till den ungerska staten. Trots att flickans föräldrar kommer från Ungern, betraktar Herceg sig själv en sann ukrainska. Men hennes släktskap med ungarna kan inte döljas på grund av en uttalad tonvikt. Ändå blev detta inte bara ett hinder för Erikas väg till sin dröms musikaliska karriär, utan också fascinerat juryns manliga halvdel.

Erika Herceg - det riktiga namnet på en talangfull artist. Det var vad hennes föräldrar kallade henne, som tyvärr inte blev ett välkommet stöd för flickan. När barnet var bara fem år födde hennes mamma ett andra barn, men det hade en negativ inverkan på kvinnans mentala hälsa. Samtidigt släppte fadern händerna och hitta tröst på botten av en flaska alkohol.

Flickan lämnade sig och ägnade sin ledighet till kyrkans kör och tog solistens plats i den. Ericas framtid lovade att vara tråkig och vanlig, men hon drömde om en annan. Under tre år studerade flickan ledningen vid Pedagogical Institute i Berehove, och gjorde allt för att göra sitt liv helt nytt i en annan riktning. Då fortsatte fett Erica Herceg vid 20 års ålder bara att drömma om sångarens karriär. Men efter 8 månader blev hon av med 30 kg övervikt, vilket var den mest verkliga segern över sig själv.

Erica Herceg före och efter att gå ner i vikt ser helt annorlunda ut. Nu har Ericas kropp länge varit en dekoration av glänsande utgåvor av PLAYBOY-tidningar i Ryssland och Ukraina. Flickans stjärnkarriär började med modelleringsbranschen . År 2011 lämnade Erica sin infödda Transcarpathia och gick för att erövra den ukrainska huvudstaden.

Hur tunn är Erica Herceg?

Erikas flykt från övervikt har endast bidragit till hennes uthållighet och viljestyrka. Hon tog inga tillägg eller mirakelbär, men arbetade bara hårt på sig själv. Erika Herceg utestängdes helt från hennes dietmjöl, söta och andra typer av kolhydrater. Flickan spenderade timmar, dagar och veckor i idrottshallar, vilket gjorde det möjligt för henne att bokstavligen vinna sin popularitet. När Erika Herceg kom till gjutningen var hennes ålder 25 år. Idag, bara några år senare blev Erica en av de mest sexiga och önskade blondinerna i landet. Hon var orolig, begåvad och otroligt attraktiv, hon vann helt enkelt hjärtat av Konstantin Meladze.

Erica Herceg och hennes privatliv

I pressen hittar du information om att Erika Hercegs verkliga skönhet inte bara berodde på hennes uthållighet utan också på grund av den rika beundrarnas beskydd som hon mötte sedan 2011. Även om Erika Herceg och hennes pojkvän aldrig annonserade sitt förhållande, fanns rykten om att han var en ungerskt ambassadör. Det var den här mannen som starkt stödde Eric i alla sina ansträngningar, men paret utvecklade ett tätt arbetsschema. De nyheter som Erica Herceg och hennes man gjorde sin fackliga tjänsteman var inte bekräftade.

Läs också

För tillfället är sångarens hjärta gratis. Hon jobbar med sitt favoritprojekt "VIA Gra".