Vad ska man ha på en kort kappa?

Korta rockar presenterades i sina samlingar av nästan alla designers denna säsong. Så om du vill vara i en trend, skynda dig och få en fin kort kappa. Men vi vet att köp är bara hälften av slaget. Det är väldigt viktigt att veta med vad du kan bära en kort rock och vilka kombinationer som bör undvikas.

Snygga bilder med kort kappa

Den mest populära var och är en kvinna förkortad cashmere coat. Även det faktum att det här materialet kräver särskild vård hindrar inte älskarna att se chic ut. Klassikerna av genren är en svart kort kvinna kappa. Den kan bäras i nästan alla situationer och i kombination med kläder. Förutom svart, var uppmärksam på färger som: vit, grå, beige och brun. Om du vill sticka ut får du säkert en grön, röd eller blå päls.

Kvinnans svarta stympade päls kombineras perfekt med klänning, kjol, jeans. Om du vill se feminin och romantisk, sätt på en lång klänning och en mycket kort rock - lite längre än en bolero. I kallt väder kan du bära en modell under prästerna med ett bälte. Ett sådant ensemble kommer att utföras harmoniskt av hatten.

Företagskvinnor kan säkert välja sina korta lager med stora knappar, militärstil eller klassiska modeller. En penna kjol, tofflor eller stövlar med klackar, en väska i ton och lite tillbehör - och en fantastisk bild är klar.

För vardaglig stil är en kappa med en kort ärm, liksom en huva modell, stor. En kort kappa med huva ser bäst ut med mager jeans och skor på en platt sula.

En kappa med kort ärm antyder tätt passande underkläder. En tröja med breda ärmar ser löjligt ut. Använd inte heller saker av samma färg som kappan, annars kommer den ursprungliga modellen att gå vilse och slås samman med bottenkläderna.