Sam Lord Castle


Barbados för turister är ett verkligt himmelskt ställe: en blå himmel, ljus sol, fantastiska sandstränder , klart hav och storslagen exotisk natur, men det här lockar inte bara ett stort antal turister från hela världen. Barbados har många arkitektoniska och historiska monument av kulturell betydelse, varav en är utan tvekan slottet till Sam Lord.

Slottets grundare var vid den tiden känd som pirat, som uppfann ett intressant sätt att råna handelsfartyg. Legenden säger att Sam Lord lämnade upplyst lampor för en natt på en stenig strand nära sitt slott, vilseledande skeppsföretagen som trodde att de skickade sina fartyg i en tyst hamnen, men kraschade mot klipporna, och Sam Herre kom på morgonen för att samla byte från skeppets vrak.

Arkitekturen av Sam Lord-slottet i Barbados

Sam Lord Castle byggdes 1820 och tills nyligen trodde man att detta var en av de vackraste byggnaderna i Barbados . Slottet är helt byggt av korallkalksten och över sin finish arbetade den mest kända arkitekten av tiden - Carlos Rater, som var engagerad i inredningen i Windsor Castle of Britain. Fram till 2010 var Sam Lords slott dekorerade med unika mahognimöbler och stora guldpläterade speglar, men efter elden samma år från slottet Sam Lord var det bara väggar.

Slottet är för närvarande

För turister blev Sam Herrens slott i Barbados tillgängligt under mitten av 1900-talet och även om det har studerats grundligt av historiker under denna tid, är det allmänt trodde att piraten Sam Lord en gång gömde skatten, så idag det finns äventyrare som drömmer om att hitta skatter, och därför var byggnaden under dygnet runt skydd. Efter branden år 2010, lämnade bara väggarna i Sam Lord Castle, besökte det blev omöjligt och till och med farligt, men många ville se på de legendariska ruinerna. För närvarande är slottet under återuppbyggnad, vilket resulterar i att turister förväntas kunna uppskatta 2018 - här planeras att öppna ett elegant hotell för cirka 450 rum med restauranger, barer, spa och konferensrum.

Hur kommer man dit?

Du kan ta bussen till Sam Lord Castle med buss till Sam Lord's Castle, gå sedan lite, eller ta dig direkt till slottet med taxi.