Gardens of Lazaretto


Barbados är känd för sina naturliga attraktioner . Trädgårdar Lazaretto (Lazaretto trädgårdar) - en av dessa många "skatter" på ön. Trädgårdarna ligger nära Bridgetown och representerar en riktig oas.

Egenskaper av trädgårdar

Vad är så unikt om Lazarettos trädgårdar? Först och främst det faktum att det finns flera mycket sällsynta arter av tropiska växter. Här hittar du också ett vattenfall. För att beundra allt detta skönhet är möjligt, långsamt promenera genom trädgården. Och för de som är trötta finns det bänkar där du kan koppla av och njuta av de lokala skönheterna i lugn.

Om du kommer till trädgården tidigt på morgonen, som vi starkt råder dig, kan du höra hundratals exotiska fåglar som vaknar och sjunger. I trädgården, förutom lokala exotiska växter, finns många importerade här från olika delar av världen. De planteras längs huvudvägen, som används för utflykter för turister. Så här kan du inte bara koppla av från bullret från staden, utan också få en uppfattning om vilka växter som bor på vår planet och vilken av dem växte i Barbados före kolonisering.

Trött på att gå runt i trädgården och ville ha ett mellanmål? Det spelar ingen roll. Till ditt förfogande finns flera restauranger som ligger inte långt från Lazaretto. I New York Pizza kan du till exempel smaka på italiensk matlagning. Och för Barbados köket rekommenderar vi dig att gå till Cin Cin vid havet.

Hur kommer man dit?

Du kan komma till Lazaretto Gardens med bil först på Gordon Cummins väg, sedan på Black Rock Main Road.