Rostbiff i multivarken

Vi har upprepade gånger nämnt att moderna köksredskap helt och hållet klarar av den långa köttkocken och receptet för detta rostbiff i multivarket - ett direkt bevis på det. På grund av påverkan av låga temperaturer under lång tid bryts köttet jämnt och i slutet av processen bryts det upp i fibrerna. Bland annat kräver släckningsprocessen inte ditt deltagande.

Recept för rostbiff med potatis i en multivark

Detta recept är en analog av den populära goulashen. Disken kombinerar alla doftande och närande ingredienser, som förutom kryddor blir den bästa maträtten på vintermenyn.

ingredienser:

beredning

Innan du lagar en stek i en fläskkött, värm upp skålen i "Baking" -läget och steka snabbt i det kuber av nötköttmassa. När köttet skördar en skorpa, lägg till lökringar, potatis och fänkål, sedan vitlökpasta och kryddor. Fyll framtiden med stekt tomater och buljong och stäng sedan multivaretten och fortsätt att laga mat i ytterligare 50 minuter.

Rosta hemifrån från nötkött i en multivark

Alla som är minst förtrogen med mexikansk mat känner till den traditionella variationen av rost - chili från nötkött. I hjärtat av disken är en blandning av malet kött, grönsaker och tomatjuice, den färdiga grillen serveras med grönsaksgarnering eller tortillas.

ingredienser:

beredning

Efter att ha värmt apparaten, steka nötköttet tills det griper, gräsning är det inte nödvändigt. Medan köttet är stekt, skördar du snabbt och fritt grönsaker och svampar. Lägg dem till nötköttet samtidigt, häll den hackade heta peppar nästa. Häll vinet, låt det förångas något, lägg sedan bönorna, tomatpastaen och kryddorna, häll tomaterna och byt till "Quenching" -läget. Att släcka mexicanskt stek från ett nötkött med svamp i multivark är det nödvändigt ungefär en timme så är det möjligt att servera det samtidigt med sädkräm och krummet koriander.