Roligt den 1 april i skolan

1 april, nästan hela världen firar en god semester - Dag av skratt, eller dåre dag. Självklart är denna dag inte en officiell helg, men många människor ger det sitt ansvar och agerar sina vänner, kollegor och nära släktingar. Särskilt det är trevligt för den här semestern till barn, trots allt tycker de mer än andra om att skämta och skratta.

Traditionellt är det vanligt att organisera roliga skämt på Laughter Day, vilket kommer att ge många positiva känslor till alla deltagare. Naturligtvis, den 1 april i någon skola eller institut gör det inte utan skämt och alla slags skämt.

Trots det faktum att du i dag, i stort sett, kan göra allt du vill, bör du handla försiktigt. Så, skämt och skämt den 1 april i skolan borde inte vara stötande, för alla som deltar i dem måste också vara löjliga. I den här artikeln kommer vi att berätta vad du kan tänka dig den 1 april i skolan och erbjuda några idéer till intressanta ritningar.

Hur skojar man den 1 april i skolan?

Det finns många alternativ att ge positiva känslor till dina klasskamrater och lärare och få dem att le. I synnerhet att spela kamrater och lärare den 1 april i skolan kan du använda sådana skämt som:

  1. "Stort pris". Förbered en present och lägg den i en liten låda, och täthet sedan tätt i separata ark färgat eller inslagspapper med antalet barn i klassen. På vart och ett av dessa blad kan du skriva en jocular grattis på semestern, en glad önskan eller ett kort pussel. Ge en present till en av dina klasskamrater och be honom att distribuera det första arket och ge priset till nästa deltagare. Så, i sin tur kommer killarna att veckla omslaget, men de kommer inte nå priset själv, eftersom det sista barnet kommer att bli tvunget att ge det till författaren till rallyet. Det verkar som ett förolämpande skämt, eller hur? Det är därför du behöver välja rätt gåva, till exempel en låda choklad, som du kan behandla alla vänner och skratta med dem.
  2. "Om skidor inte går ...". Stäng dina ögon till din klasskompis och fråga honom att stå i mitten av klassrummet. Samtidigt, i varje av hans händer, och även under varje start, sätt in en lång mantel match. Efter det här, fråga den olyckliga: "vilken månad är det nu?". Naturligtvis kommer han att svara "april". Vad kommer du att fråga honom: "Varför går du på skidåkning?" Större hubbub och glatt skratt av klasskamrater ges till dig.
  3. «Taket mop». Under lektionen tar du ett rent blad, skriver på det "På taket på moppen" och berättar grannen, efter att ha varnat det efter att ha läst, gav han den till nästa student. Denna rita, inklusive, kommer att påverka läraren, för att hon inte kommer att kunna förstå för länge vad som är fel, och varför alla barnen tittar på taket.
  4. "Songbird". Du kan spela din favoritlärare tillsammans. Godta med klasskamrater att du under läxan inte läser svaren på frågorna, men sjöng dem på motivet av kända barns sånger.

Utan tvekan är de bästa skämt den 1 april i skolan impromptu. Lita på din fantasi och fantasi, men var mycket försiktig så att du inte kränker dina vänner och vänner.