Bay leaf med diabetes mellitus

När blodglukosen är förhöjd, föreskrivs hypoglykemiska läkemedel, vilket bidrar till minskningen. En liknande åtgärd har ett lövblad i diabetes mellitus. Naturligtvis kan medlen inte helt ersätta medicinsk behandling, men regelbunden användning av naturliga läkemedel gör att du kan kontrollera glukoskoncentrationen och fungerar som ett bra komplement till standardterapi.

Fördelar och medicinska egenskaper hos lövblad i diabetes mellitus

Anläggningen i fråga innehåller ett stort antal phytoncider, eteriska oljor och organiska syror.

Tack vare en framgångsrik kombination av dessa ämnen, liksom deras höga koncentration, lämnar viken effektivt, men minskar försiktigt mängden glukos i blodet. Dessutom noterar diabetiker en förbättring av det allmänna tillståndet när man använder fyto-droger från laurbærblad, en minskning av svettningsintensiteten, en ökning av vitaliteten. Det finns också en förbättring av hudton, normalisering av metaboliska processer.

Behandling med ett bukblad av diabetes mellitus

Den klassiska behandlingsmetoden innebär att man avkodar det beskrivna råmaterialet med 2-3 veckor.

Standardrecept

ingredienser:

Förberedelse och användning

Skölj växtråvarorna, insistera på det i en termos, fyll i kokande vatten, minst 12 timmar, beredda lösningen på kvällen. Nästa dag, dränera medicinen. Drick små mängder under dagen. Varje kväll, förbered frisk infusion.

Innan du tar lövblad med diabetes är det lämpligt att samråda med en specialist och förtydliga de nödvändiga doserna. Överdriven konsumtion av läkemedel baserad på denna växt är fylld med förgiftning.

Andra recept med laurelblad från diabetes

Den enklaste metoden för behandling är att använda laurelblad i pulverform. En nypa jordad råvara måste ätas torr före måltiden, tre gånger om dagen.

Recept för vatteninfusion

ingredienser:

Förberedelse och användning

Inom 5 minuter koka bladen. Den resulterande buljongen hälls i en termos tillsammans med råvarorna, lämnar i 4-8 timmar. Lös lösningen. I 12-18 timmar behöver du dricka lite av hela mängden medicin. Behandlingsförloppet är 3 dagar. Efter en 2 veckors paus måste den upprepas.

Recept för helande buljong

ingredienser:

Förberedelse och användning

Koka grönsaksråvaror. Täck, kyla och sätt i kylskåpet i 14 dagar. Stampa buljongen. 40 minuter före den första måltiden, drick produkten, föruppvärm den. Vid en glukosnivå upp till 10 mmol / l är dosen 0,5 kopp lösning. Om sockerkoncentrationen är högre, då 1 kopp.