8 stjärniga fäder som inte misstänkte förekomsten av olagliga barn

Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Valentin Gaft, Andrei Konchalovsky ... Alla dessa stjärnor blev en gång bedövas av nyheterna att de visar sig ha barn på sidan ...

Hur är det, en dag för att ta reda på att du någonstans någonstans har en 20-årig eller 40-årig vuxen son som har drömt hela sitt liv för att träffa dig? Vissa kändisar vet svaret på den här frågan.

Julio Iglesias

Idag visade resultaten från DNA-testet att den som bodde i Valencia Javier Sanchez - sonen av sångaren Julio Iglesias. Sanchez har försökt i åratal för att bevisa att det är frukten av hans mamma, den portugisiska dansarens korta kärlek och den spanska tenoren. Iglesias, som nu bor i Förenta staterna, vägrar dock inte att erkänna resultaten av DNA-expertis, vilket materialet för detta uppnåddes på ett mycket tvivelaktigt sätt. Enligt advokaten Sanchez:

"Detektivet gick till USA och fann det biologiska materialet (Julio Iglesias) i soporna"

Valentin Gaft

Valentin Gaft såg först sin 43-årige son Vadim 2014, tack vare First Channel, som organiserade sitt möte.

Vadim föddes till följd av en kort roman av sin mamma Elena och Valentin Iosifovich. Om sonen Gaft lärde sig bara när pojken var 3 år, och ett år senare flyttade Elena tillsammans med barnet till Brasilien. Den berömda fadern stödde inte förhållandet med hans avkommor, även om han höll sitt foto, vilket han frågade Elena vid sitt senaste möte.

Vadim hela sitt liv drömde om att träffa sin far. Hans son, som för övrigt föddes samma dag med sin berömda farfar, kallade han Valentine.

Ett landmärke möte mellan Gaft och hans son ägde rum på TV-programmet "Tonight". Valentin Iosifovich och Vadim var mycket glada och rörda.

Arnold Schwarzenegger

År 2011 skilde Arnold Schwarzenegger sin fru Maria. Skilsmässan åtföljdes av en skandal: Maria upptäckte att makan har en olaglig son Joseph, som födde honom Mildred Baena - deras flickvän från Mexiko. Baena och Arnold i mer än 10 år gömde deras förhållande.

Som det visade sig, lärde Schwarzenegger att det var han som - Josefs far inte omedelbart. Mildred själv först trodde att hon födde Josef från sin lagliga man. Men när pojken växte upp blev hans likhet med "Terminator" uppenbar. Nu tar Schwarzenegger en aktiv roll i sin olagliga sons öde.

Chuck Norris

Även innan han blev skådespelare, tjänade Chuck Norris i Kalifornien. Där mötte han en vacker tjej Joanna, med vilken han började en flyktig och icke-bindande romantik. Framtiden "branta Walker" lämnade sin älskade med ett lätt hjärta, inte misstänker att hon blev gravid. Snart födde Johanna en dotter, som hon kallade Dina. Det faktum att hennes far - en Hollywoodstjärna, Dina, lärde sig endast vid 16 års ålder. Senare 1990 skrev hon ett brev till Chuck och bad om ett möte. Skådespelaren nekade inte det och gick med på att se sin 26-åriga dotter ... Det är känt att ett varmt förhållande har upprättats mellan dem.

Andrei Makarevich

Att han har en vuxen 19-årig dotter till Dan lärde Andrei Makarevich 1997. Flickan kallade sig sin kända far och ordnade för ett möte. Inledningsvis trodde Makarevich att Dana lurade honom, men när han såg henne, hur gick alla tvivel bort - flickan liknade honom mycket. Det visade sig att Daninas mamma var fan av bandet "Time Machine", med vilken Makarevich hade en kortlivad romantik.

Steven Tyler

Förmodligen vet alla att skådespelerskan Liv Tyler är dotter till rockmusiker Steven Tyler. Det verkar som om deras förhållande är idealiskt: de spenderar mycket tid tillsammans, delar hemligheter och är mycket stolta över varandra.

Det är svårt att tro att fadern och dottern lärde sig sitt förhållande bara många år efter Livs födelse. Hennes mamma, modell Bibi Bewell, som hade en kort romantik med en rockstjärna, bestämde sig för att gömma sig från Tyler att han var hennes barns far. Bibi fruktade att den berömda vipparen, som vid den tiden hade en förkärlek för droger, skulle ha en dålig effekt på deras dotter. Bara mycket senare, när flickan växte upp och blev otroligt lik en stenstjärna, fick hennes mamma berätta sanningen för henne.

Andrei Konchalovsky

År 1997 föll den "glada" nyheten om hans olagliga dotter som snö på Andrei Konchalovskijs huvud. Meddelandet kom till honom på telefonsvararen:

"Andrei Sergeyevich, du vet förmodligen inte, men du har en underbar dotter som växer upp, och hennes mamma är i fattigdom. Mor - Ira Brazgovka

Regissören agerade nobly. Kom ihåg att för 17 år sedan hade han verkligen en kort romantik med sångaren Irina Brazgovka, han hittade den tidigare älskaren. Då visade det sig att för 16,5 år sedan födde Irina sin dotter Daria. Konchalovsky kände igen henne och har sedan upprätthållit relationer med henne.

Bari Alibasov

För flera år sedan såg den kända producenten Bari Alibasov sin 45-årige olagliga dotter, Vera. Troens moder var en klasskamrat av Bari Karimovich, som dolde från honom ett barns födelse. Bekantskapet med Vera med sin far inträffade i sändningen av Andrei Malakhov "Låt dem prata." Alibasov kom överens om att skicka ett DNA-test, men när en tjej uppträdde i studion för att tillkännage resultaten av undersökningen tog Bari Karimovich kuvertet från henne och rev det. Han tillkännagav att han accepterar Tro i sin familj, oavsett vad.