Barnens vårhöstjackor för tjejer

Om du är mamma till ett charmigt ungt, rättvist sex, har du säkert märkt mer än en gång att även barnet kommer att klä sig ljust och vackert även i början. Bland tillverkarna av jackor för tjejer för vårhösten är varumärkena Huppa, Lenne (Lenne), Reima (Reima) mycket populära, men om du vill kan du hitta något billigare, men inte mindre elegant. En av de viktiga detaljerna i hennes garderob är ytterkläder, för nästan tre fjärdedelar av året barnet måste bära det. Modernt sätt gör att du kan välja mellan hela barnens vårhöstjackor för tjejer, exakt den modell från vilken din prinsessa kommer att vara i verklig entusiasm.

Underbara modeller för att börja fashionistas

Föräldrar försöker som regel att köpa ett barn en jacka som inte bara ska vara vacker och snygg, men också bekväm och samtidigt skydda perfekt mot vind och kyla. Om du verkligen bryr dig om dotterns utseende, rekommenderar vi dig att titta på dessa jackor för tjejer för hösten eller våren:

  1. Ljus demisäsongjacka med ljusa färger med ett tunt lager isolering och tygfodral. Detta är en klassisk modell med en huva som på ett tillförlitligt sätt skyddar barnet från dåligt väder och i många fickor kommer han att kunna lägga sina saker. Dessa jackor rekommenderar på väder från +5 grader: de är viktlösa och samtidigt värma. En speciell anteckning i sin design är ormens kontrast mörka (svart eller grå) färgton och livbekräftande (rosa, sallad, turkos, etc.) färger.
  2. Windbreaker på fleecefoder med ett topplager av plashevka. Den är idealisk för inte mycket kallt, men regnigt väder, vilket skyddar flickans kläder helt från att bli blöt. Ett ljust blommönster ger dig möjlighet att se bra ut när du går.
  3. En jacka-väst för vårhösten är säker på att vara en tjej under 10 år, och lite äldre. För en aktiv bebis är detta ett bra alternativ, eftersom det inte bara värms bra, men begränsar inte heller rörelsen. Ofta är jackan-västen dekorerad med färgglada ritningar, så att ägaren kan sticka ut bland flickvännen.
  4. Vår jacka på sintepon efter typ av rock: i axelns och bröstets område är det tillverkat av monofoniskt material, och botten expanderas i form av en modell av fläckar. Vanligtvis är det av vattentätt material, men även vid en ganska hög plus-temperatur på gatan i en sådan modell blir det inte varmt.
  5. En jacka i romantisk stil. I den kommer din unga dam att se väldigt elegant ut. Det hör till kategorin icke uppblåsbara på grund av närvaron av kulisks i bältesområdet, och originalitet ges till ärmar med en knäppning och dekorativa banden på knappen, fast på bältet från båda sidor. Huven här är lossad och justeras också beroende på huvudets volym. En speciell "höjdpunkt" är en vacker broderi i form av en blomma eller ett hjärta.

Tonårsmodeller

När tjejen börjar vakna femininitet lockas hennes uppmärksamhet åt äldre modeller. Därför brukar jackor för tonårsflickor för vårhöst vanligtvis se mer snygg och kreativ. Bland dem noterar vi följande:

  1. Sportjackor, som kombinerar enkelhetens snitt och nåd. I dem kan den unga tjejen gå till skolan, och för träning och en promenad. Samtidigt är det lätt att ta hand om dem, vilket är mycket användbart för älskare av en aktiv livsstil.
  2. En speciell plats bland jackorna för tonårsflickor vid våren-hösten är ockuperad av modeller med broderier, rhinestones, ruffles, flounces, appliqués. Detta gör att du kan skapa en skön bild av en äkta ung dam.
  3. Mycket ovanliga lookjackor, som kombinerar flera färger och sys från att ha utmärkta värme- och fuktsäkra egenskaper hos materialet. Glamorösa leopardtryck är också mycket populära.