Receptet av ingefära te för viktminskning

Ginger tea recept för viktminskning används för att förbättra effekten - från bara denna dryck kommer inte att gå ner i vikt, men det kommer att bidra till återhämtning och acceleration av ämnesomsättningen, vilket direkt påverkar vikten av viktminskning. Byter denna drink med vanlig te, du stärker inte bara immuniteten utan hjälper kroppen att klara av övervikt med rätt näring.

Förberedelse av ingefära te för viktminskning

Det finns flera olika recept för gingerte, varav alla kan välja något efter deras smak. Andelarna av ingefärate för viktminskning kan ändras till smak.

Rätt gingerte för viktminskning

ingredienser:

beredning

Brew den revade ingefära roten med kokande vatten och lämna i 30 minuter. Drick det ska vara 0,5 - 1 kopp före varje måltid.

Grönt te med ingefära för viktminskning

ingredienser:

beredning

Blanda den revade ingefärarot med tegrönt te , brygga blandningen med kokande vatten och låt i 15 minuter. Efter att teet har svalnat till 40 grader, kan honung läggas till det (om så önskas).

Ginger buljong

ingredienser:

beredning

Gingerrot skärs i tunna skivor och doppas i en kastrull. Efter kokning av blandningen sänks värmen och koka den i ytterligare 15 minuter. När buljongen kyler ner, tillsätt citronsaft och honung till den.

Kontraindikationer Ginger Tea för viktminskning

Tyvärr ginger tea med alla dess plusar användbart är inte för alla. Det ska inte användas i sådana fall:

Naturligtvis, i fall av allergier eller individuell intolerans, är ingefära drycker också kontraindicerade.