Rassolnik med perlovka i multivarken

Rätter kokta med hjälp av multivarks kommer ut särskilt välsmakande. Hur man förbereder rassolnik med pärlstav i en multivark, du lär dig genom att läsa den här artikeln.

Rassolnik med perlovka i multivark - recept

ingredienser:

beredning

Hacka lök milletly, slipa morötterna. Sprid grönsakerna i multivarket. Passa grönsakerna, välj "Bakning" -läget. Lägg sedan till krossade gurka pickles, tomatpasta, blanda och koka i ytterligare 5 minuter. Sedan lägger vi ut de skurna potatischipsen, tvättas med pärlbyg. Fyll allt detta med buljong, häll i saltlösning. Vi lagar 1,5 timmar i "Soup" eller "Quenching" -läget. Vi serverar rassolnik till bordet med gräddfil, pritrasiv melenko hackade gröna.

Rassolnik i multivarken med pärlbarn och kyckling

ingredienser:

beredning

Först ska vi ånga upp kornet. För detta sköljer vi grytan, lägger den i en skål och skickar den till mikrovågsugnen i 10 minuter och sätter ut maximal effekt. Kycklingfiléen tvättades, skurits i bitar och kokades efter kokning i ca 30 minuter. Sedan smälter buljongen. Mala löken. I en mångsidig behållare häller vi i vegetabilisk olja, vi lägger lök och vi överför den till rodnad. Mala de skalade morötterna och skicka dem till löken. Stek allt ihop tills det är mjukt. Vi häller i saltlösningen och i "Quenching" -läget bereder vi 10 minuter. Lägg sedan till krossade gurkorna, blanda och koka i 5 minuter. Lägg nu färdig pärlbyg, kyckling, potatis skivad i bitar, häll i buljong och koka i 1 timme i "Soup" -läget .

Lenten rassolnik med perlovka i multivarken

ingredienser:

beredning

Vi skär en liten rensad lök, vi passerar moroten genom ett rivjärn. Skicka grönsaker till multivarochnoy kastrull, häll olivolja, tillsätt kryddor, blanda och i "Baking" -läget, förbereder vi 15 minuter. Då förbereder vi resten av produkterna - vi tvättar rumpan, skär potatisarna med små kuber. Gurkor skuren i halvcirklar eller kuber. Sedan sätter vi allt i multivarken för att steka, tillsätt tomatpastaen. Därefter häller vi i rätt mängd vatten baserat på hur mycket du vill få en tjock saltlösning, tillsätt saltlösning från gurkor och laga i 1,5 timmar i "Quenching" -läget. Cirka kvart i timmen före programmets slut lägger vi till salt, vikblad, saltlake att smaka och låt resten av tiden vara redo. Alla har en trevlig aptit!