Randy Gerber, make till Cindy Crawford, gratulerade ovanligt Cluny-paret med tvillingarna

Igår, för fans av George och Amal Clooney kom en glad dag. Det blev känt att kändisar blev föräldrar till en anmärkningsvärd tvillingar. Hälsningar på George och Amal kommer från alla håll, men mest av allt överraskade fansen, liksom de nyskapade föräldrarna, deras vän Randy Gerber, mannen till den berömda ex-modellen Cindy Crawford.

Randy Gerber och George Clooney

Randy vet exakt vad Cluny behöver

Igår blev det känt att George och Amal skulle utbilda en tjej som heter Ella och en pojke som heter Alexander. Den första som bestämde sig för att presentera en gåva för barnens födelsedag var en nära vän och följeslagare till den berömda skådespelaren - Gerber. I sin mikrobloggtjänst publicerade mannen en underhållande video av vad han köpte för sina vänners vänner i affären. I videon kan du se hur Randy går runt affären med ett stort antal blöjor. Under videon skrev Gerber dessa ord:

"Jag vet säkert att de inte kommer att störas just nu. Håll särskild leverans! ".

Publicering från Casamigos Tequila (@casamigos)

Fläktar av kändisar efter en sådan extraordinär video, liksom en present, duschade kunniga Gerberus med en massa komplimanger och skrev på Internet sådana ord: "Randy är bara bra. Han föreställde sig att det var nödvändigt att föda tvillingar! "," Det är trevligt att titta på sådana varma och vänliga relationer mellan kändisar. Gerber, du erövrade mig! "," Ett utmärkt alternativ för en gåva till nyfödda. Blöjor stör aldrig. Randi klarade med den uppgift han hade anförtrotts ", etc.

Läs också

Ella och Alexander är internationella namn

Efter att det blivit känt att Clooney-paret blir föräldrar till en pojke och en tjej, har många förslag uppträtt på Internet om hur du kan ringa tvillingar. De flesta av alla nyfödda föräldrars fans och vänner kommer ihåg erbjudandet om samma Randy Gerber som föreslog att de skulle kalla barnen Casa och Migos till ära för sitt gemensamma varumärke av alkoholhaltiga drycker Casamigos. Kanske skulle George gå för det, men Amal ingrep i processen att välja namn och godkände givetvis inte dem.

Namn för barn som föreslog Gerber

Enligt en källa nära stjärnparet valdes namnen Amal och George så att de oavsett var deras barn bor i framtiden kände sig bekväma. Här är vilka ord som var i insiderens uttalande:

"I princip är jag inte förvånad över att Clooneys fruar valde Ella och Alexandra. Enligt statistiken är Ella ett av de vanligaste namnen på tjejer de senaste åren. I världsklassificeringen är det på 17: e plats och det kan kallas lätt igenkännligt i alla språk i världen. När det gäller Alexander, så finns det inget att säga. Detta är det mest populära namnet bland män. Förresten, Alexander namngavs för det senaste året ganska många nyfödda. Det rankas 11: e i världens rankning av de mest populära manliga namnen. "
George och Amal Clooney
Amal godkände inte namnen på Casa och Migos