Från omelett till Rapunzel: 8 av de mest fantastiska bilderna av Rihanna på Met Gala

Inte så länge sedan gick bollen i Met Gala 2018 Costume Institute. Det är känt att det är ett slags lansering för lanseringen av en ny utställning på Metropolitan Museum. Den här gången är det ägnat sig åt modeförhållandet och den katolska religionen, och temat låter som "gudomliga kroppar: mode och katolicism". Har laddat upp kändisen, eller hur?

Uppgiften för var och en av de inbjudna - att visa sin syn på detta ämne. Förresten var det här årets värdinna inte bara redaktören för British Vogue Anna Wintour, advokaten och fruen till Hollywood-skådespelaren George Clooney, Amal, utan även den sexiga sångerskan Rihanna, som inte glömmer att överraska sina fans med snygga kläder.

1. 2018

30-årig skönhet för evenemanget valde en silver outfit från Maison Margiela. Den bestod av en kort klänning, en lång kappa, en huvudbonad och allt detta var dekorerade med stenar. Och bilden färdigställdes med massiva smycken och båtar.

2. 2017

Om ett fashion-Oscar-pris skapas, kommer den första personen att få det att bli sångare Rihanna. Till exempel förra året blev flickan överraskad av publiken med ett vanligt outfit. Den moderna ikonen för stil och museet för många designers var trogen mot sin extravaganta stil och valde en klänning från Comme des Garçons för Costume Institute Ball. Minns att kvällens tema var det kreativa arvet i detta japanska varumärke. En ovanlig klänning av Rihanna dekorerade blommigtrycket och många volymbladblad. Och på hennes fötter var sandaler med snörning.

3. 2015

Och år 2015 blev hennes bild en av de mest minnesvärda. Förresten var kvällens tema "Kina: Genom Look-Glass". Så sångaren har valt den lilla kända kinesiska designern Guo Peis magnifika outfit (även om det är möjligt att efter detta erkändes han av hälften av världen). Förresten tog det 2 (!) År för att skapa detta fantastiska tåg. Rihanna själv erkände att det är mycket svårt för henne att bära den här klänningen. Det är inte konstigt varför två män alltid bar ett tåg. Om du undrar varför listan saknas 2016 år vet du att Rihanna bestämde sig för att bli en junket och i samband med turnén saknade hon det röda spåret Met Gala.

4. 2014

År 2014 blev Rihanna inte överraskad av någon extravagant outfit. Trots detta, i en vit passform från Stella McCartney såg sångaren fortfarande feminin och sexig. Slutet på outfiten var en choker dekorerad med stenar. Förresten var kvällens tema "Charles James: bortom mode". Den engelska aristokraten och politikerna trodde att klänningar inte bara skulle vara funktionella utan även erotiska. Som du kan se har Rihanna inte förlorat sitt val.

5. 2013

Sexuellt, erotiskt och samtidigt upprätthållet - så kan du beskriva flickans ögonblicksdräkt för "Met Gal" 2013. Framsidan är det helt stängt, och bakifrån en djup utklipp betonar med framgång alla kvinnliga charmar. Sångaren gav företräde för skapandet av Tom Ford och båtarna från Christian Lubuten.

6. 2011

"Alexander McQueen: vild skönhet" - det var temat för den kvällen. Den här gången blev Rihanna en rödhårig beast, som föredrog en svart spets semitransparent klänning från Stella McCartney. Hans dekoration var en hög snitt och en lång hals. Det är intressant att med denna dekoration började tjejen publiceringsperioden i "nakna klänningar".

7. 2009

Tror du att Rihanna inte vet vad man ska överraska publiken? Och hur tycker du om en liten svart smoking? Förresten, temat Met Gala lät som "Modell som en mur: personifierande mode". Alla fashionabla kritiker hävdar enhälligt att bilden av Riri den natten var den mest minnesvärda. Självklart! Det är Rihanna!

8. 2007

Läs också

I år på "Met Gala" var Rihanna drottningen av den röda mattan. Förresten, det här är den första skönhetsbollen. Därefter valde hon den snyggvita klänningen av Beirut-märket Georges Chakra med hög midja och djup decollete, vilket samtidigt återspeglade stilen på 1920-talet och betonade ägarens natur. Frestande och elegant, vad kan jag säga!