Rätt mat - meny för en vecka för en tjej

Det korrekta näringsprogrammet för att gå ner i vikt i en vecka kommer att låta alla uppskatta alla fördelar med en hälsosam livsstil. Välja rätt mat för din meny, du kan inte bara förbättra kroppen, men också bli av med övervikt .

Hur man gör en plan för rätt näring för en vecka?

Forskare har länge definierat de grundläggande principerna som tillåter alla som vill byta till rätt näring.

Grunderna för det korrekta näringsprogrammet för veckan:

  1. Det är nödvändigt att vägra stekt, söt, rökt, bakat etc. Sådan mat är hög i kalorier, och det finns praktiskt taget inga användbara ämnen i den.
  2. Det är viktigt att dricka mycket vatten, eftersom det behövs för metabolismen. Dagskursen ska vara minst 1,5 liter, och denna volym omfattar bara rent vatten.
  3. En riktig näringsschema för en vecka ska innehålla fem måltider. Ett sådant system hjälper till att upprätthålla metabolism och känner inte hungrig.
  4. Delar ska inte vara stora, för att inte mäta grammet kan du fokusera på din handflata, vilken är placerad del.
  5. Till frukost behöver du äta kolhydrater (spannmål, bröd), som kommer att ge energi för en dag, och du kan komplettera dem med en liten mängd protein (ost, stekost). På kvällen är kolhydrater acceptabla, men de borde inte vara mycket, men huvuddragen bör vara på grönsaker och protein (fisk eller kött). Det perfekta alternativet för middag är ett protein som presenteras av stugaost, som till exempel kan kompletteras med bär.
  6. När det gäller mellanmål, men de bör också vara användbara, så det är värt att ge upp från kex. Mellan de grundläggande måltiderna kan du äta osläckta frukter, nötter, dricka yoghurt eller bara te.
  7. Viktigt och sättet att laga mat och för att bevara användbara ämnen måste du välja bakning, stekning, matlagning och du kan laga mat eller grillad.

Exempel på en riktig näringsmeny för en vecka för en tjej: