Penelope Cruz man är hennes främsta beundrare!

Vid tilldelningen av "César" -utmärkelsen för speciella förmåner i filmens värld kunde den lysande Penelope Cruz inte innehålla de överväldigande känslorna och brista i glädjande tårar. Priset gavs till den 43-årige skådespelerskan av den berömda regissören Pedro Almodovar, som för länge sedan proklamerade den fascinerande spanjoren sin kreativa mur.

Tack

Penelope Cruz vände sig till den kända regissören:

"Jag kunde inte ens drömma att jag en dag kommer att hedras med denna berömda franska filmpris. Jag är oändligt tacksam mot Pedro Almodovar, som inspirerade mig att bli en del av denna magiska värld av bio. Jag kommer alltid beundra din talang och attityd gentemot kvinnor. Du, som ingen annan kan förstå och förhärliga kvinnan i dina målningar. "

Huvudfläkten

Den främsta beundraren av Penelope Cruz talang och skönhet var och förblir hennes man Oscar vinnare skådespelare Javier Bardem, som högt applåderade sin älskade under prisutdelningen.

Prisutdelningen "Cesar", som leddes i år av Vanessa Parady, var tillägnad minnet av skådespelerskan Jeanne Moreau, som tilldelades den franska filmakademin två gånger. Den officiella affischen till evenemanget var dekorerad med hennes foto.

Triumfanterna den kvällen var många utmärkta figurer av fransk film, bland dem Robin Campiyo med en fantastisk melodrama "120 slag per minut".

Läs också

De flesta av de närvarande representerade stöd för rörelsen i kampen mot sexuella trakasserier och stödda kvinnor, dekorera sina kläder med vita band.

Publicering från اخبار سينماى ايران و جهان (@cinemanews)