Övningar för viktminskning av hela kroppen

Vi gillar att klaga på det faktum att det inte finns någon möjlighet att du inte går till någon träning , men även hemma. Det finns ingen plats, tid, ansträngning, listan över klagomål till det himmelska kontoret kunde fortsättas i obestämd tid om en sådan möjlighet inte skulle ha presenterat sig.

Här, till exempel, övningar för viktminskning av hela kroppen behöver spendera bara 14 och en halv minut. När det gäller området, då för hela träningskomplexet för viktminskning för hela kroppen behöver du inte mer än två meter, eller snarare ett område som är lika med din höjd med utsträckta armar i utsatt position.

Och tiden ... Tja, även om du inte har 15 minuter för allt detta under dagen, kan du vakna 20 minuter tidigare, för att ligga ca 5 minuter och träna i 14 och en halv minut.

Intervallträning - 5 övningar och 5 cirklar. På jobbet - 25 sekunder över varje övning, i vila - 10 sekunder. Det här är verkligen en övning för viktminskning av alla delar av kroppen, och du ser själv tillförlitligheten för en sådan påstående, så snart du gör minst en cirkel om fem.

övningar

  1. IP - stående, fötterna axelbredd isär, armar böjda i armbågar, palmer utsatta parallellt med golvet. Vi kasta våra knän växelvis och nå ut till handflatan. Om det finns krafter, höja dina palmer högre, viktigast av allt, sänk dem inte till knäna och böj inte ryggen.
  2. Vi lägger tonvikten på sig, dra knäna till bröstet omväxlande vid utandning. Baksidan är jämn, magen är uppdragen, benen är rakade till slutet.
  3. Vi lägger oss på baksidan, benen är halvböjda och upphöjda vertikalt. Vi lyfter båda fötterna samtidigt vid utandning, och vid inandningen tar vi dem ihop. Händerna i midjan eller på baksidan av nacken är midjan helt pressad mot golvet.
  4. Vi lägger stor vikt vid att fötterna simulerar att springa med höga knähöjningar.
  5. Vi lägger oss ner på golvet, på baksidan, benen sträckt ut, armarna ovanför huvudet rakt. Vid utandning gör vi lyften av kroppen med en sväng till höger och dra parallellt med bröstet rätt knä. Vid inandning lägger vi sig ner på golvet. Vi växlar till båda sidor.

Upprepa alla successivt 4 flera gånger.