Modiga färger från 2014

Moderiktig palett av 2014 föddes av personalen vid färginstitutet Pantone från önskan att kombinera två eviga mänskliga värderingar - harmoni och lycka . Som ett resultat av detta kombinerades de moderna färgerna i kläderna 2014 med den traditionella passionen i öst med reserverade, naturliga toner och den ineradicable strävan i väst för ljusa och rika färger som belyser glädjen av att vara. Samlingen av verkliga toner släpptes samtidigt som modeveckans början i New York och utmärkte sig av dess universalitet - de föreslagna färglösningarna genomfördes lika framgångsrikt i både mäns och kvinnors outfits. Samtidigt fick färgerna på olika årstider intressanta tolkningar. Så, vilka ursprungliga lösningar kommer att behaga oss med moderna färger 2014?

HT-Winter

I listan över de mest fashionabla färgerna 2014 var smaragdgröna, som erövrade världens podium förra året, den obestridda ledaren. Färgen på de första bladen och pärlan är lika lämplig för kvällsbilden och för vardagliga kläder, eftersom det på grund av sitt rika djup är nästan för allas ansikte. Som blomster-satelliter i år föreslår designers att kombinera den med naturliga ljustoner, liksom med andra moderna färger i 2014-säsongen - djup lila, höstgula, mykonos och turbulens.

Färgen på grönmos har förändrats årets favorit i fjolårets favorit - khaki-färgen. I jämförelse med khaki är den mer mättad och mångfacetterad - den innehåller marshbrun och senapgul nyanser. Och även om formgivarna djärvt använder den i chic brokad och satin kvällsklänningar, måste du vara mycket försiktig med honom, så att han inte ger ansiktet en jordisk pallor. För att göra detta rekommenderas att kombinera denna färg med kaffe eller med en färgturbulens.

Förmögenhetens lycka i nominationen "Den mest fashionabla färgen 2014" föll till andelen av en djupblå färg, kallad "Mykonos" med namnet på en av de grekiska öarna, havet nära vilket är anmärkningsvärt för sin rika, ljusa färg. Det verkar som att blåen är dåligt kombinerad med den kalla årstiden, vilket ökar känslan av förkylning, men i den blå mykonosvarianten tjänar det snarare som en nostalgisk minnes av sommaren, särskilt med tanke på dess mångsidighet i kombinationer. Han är väldigt ädel och elegant i kombination med smaragd och turbulens, romantisk och lekfull med rosa och nyanser av apelsin.

Att diskutera vilken färg som är trendig 2014, kan inte ignorera den vanliga tonen i lila skuggan av akai. Det ligger nära tonen av svarta vinbär eller nyanser av mogna röda druvor. Om du är en romantisk natur, kommer akai i kombination med rosa att göra dig ännu mer attraktiv, och din outfit är oförglömlig!

En annan modig färg - turbulens - som ingen annan ligger nära vinterkvällens färger. Våt asfalt, laddad himmel, vinterskymning - allt detta absorberade en något kall men spektakulär metallfärg. Dessutom passar den perfekt med resten av färgerna på modepaletten 2014.

Vårsommar 2014

Våren är tiden för väckandet av naturen och vitalitetens triumf. Därför rekommenderar designers ljusa nyanser för vårsäsongen. Sambos flammande röda färg - utställningen av kvinnlig skönhet och sensualitet, kommer att gå mer till unga tjejer. För de reserverade damerna kommer den naturliga och samtidigt raffinerade färgen på linden, eller en ljusgulgrön nyans, att vara lämpligare. Men om själen sjunger, utan att titta tillbaka i åldern, välj den lysande rosa tonen och håll dig lycklig i harmoni med färg, med naturen och med dig själv!