Bröllop Ringar 2016

Ringar är en oumbärlig egenskap för en bröllopsceremoni. Idag insisterar stylister på närvaron av vackra tillbehör, även för ett blygsamt bröllop och enkel målning. När allt kommer omkring visar ringarna romantik och allvar av förhållandet, och blir också symbolen på den nyskapade familjen. Men valet av smycken måste närmar sig mot mode trender. Trots allt kommer detta attribut att följa med älskare för livet. Bröllopsringar 2016 - en kombination av originalitet och originalitet med en klassisk stil som ensemblet inte kommer att förlora popularitet någonsin.

Trendiga bröllopsringar 2016

År 2016 betalade designers mycket uppmärksamhet vid valet av material till bröllopsringar. I den nya säsongen är rent gult guld inte längre relevant. I modemodeller från platina, vit, roguld och även kombinationer av flera metaller dominerar mer och mer. Låt oss se vilka vigselringar som är populära år 2016?

Openwork och genom mönster . Om din ceremoni är fullt upprätthålld i en mild romantisk stil, är det värt att behålla denna riktning i allt. I det här fallet kommer det verkliga valet av vigselringar vara modeller med smidda element, vackra öppna mönster och väv. Juvelerare kompletterar sådana smycken med utsökta diamanter och färgade ädelstenar.

Stora stenar . Om du vill lägga till en konservatism och retrostil till ditt bröllop, bör du vara uppmärksam på produkterna med en stor ädelsten i mitten. I det här fallet är de dekorerade modellerna endast lämpliga för bruden. Grooms stylists rekommenderas att välja en smidig klassiker.

Icke-standardform . Om du drömmer om att vara ett ovanligt och originellt par hela ditt liv, då i samma stil, ska du också välja förlovningsringar. Under årstid 2016 är tillbehör i form av en krona fortfarande i mode, liksom massiva öppna arbetsringar och fyrkantiga modeller.