Vinter kvinna dunjackor 2015

Down jacka - det är unikt den mest bekväma och populära vinter ytterkläder. Det här är helt otroligt, eftersom dunjackor har ett stort antal fördelar som inte existerar, till exempel i klassiska ullrockar. Down jackor blir inte våta, de rengörs enkelt av smuts eller damm, de värmer bättre än andra jackor eller rockar, och de ser också snygga ut och varierar i färg. Men vanligtvis tjejer som föredrar en klassisk och elegant stil i kläder , vägrade alltid att dunjackor, eftersom den senare graviterade mot sportstilen. Men vinterjacka från 2015 präglas av en utsökt feminin stil, som bara kan vinna hjärtat till även de mest krävande kvinnorna i mode. Låt oss ta en närmare titt på vilka vinterjackor som vi erbjuder av designers, och vilka av de senaste trenderna är värda att ägna särskild uppmärksamhet åt när man väljer en jacka själv.

Dunjackor vinter 2015 - mode

Feminin silhuett. Naturligtvis går sportmotiv inte ur mode, men de blir mindre uttalade. I trenden, ej avtagbara och monterade dunjackor, som betonar all kvinnans värdighet och inte ökar den visuellt. Feminin präglas inte bara av stilar, men också av olika detaljer av inredning. Till exempel breda bälten i midjan, med betoning på hennes nåd, mild och fluffig päls trim och så vidare.

Dummy. En av de mest moderna dunjackorna år 2015 är så kallade down jacket-blends. Vid första anblicken kan de tas för regnrockar, lätta hösten jackor eller till och med ullrockar. Likhet det verkar på grund av stilen på dunjackan, som påminner om parken. Dessutom är dessa modeller av dunjackor och rockar oftast utförda i svart vilket gör definitionen av materialet ännu svårare. Den främsta bekvämligheten med "tricks" är att de kan bäras inte bara på vintern, men på hösten och våren.

Kombination av material. Med vinter dunjackor i 2015 experimenterar experter på de mest otroliga sätten. Till exempel, en träff i den här säsongen kombineras dunjackor, där det klassiska vattentäta materialet av dunjackor kombineras med läder, päls, textil eller ull. Ser ut att sådana modeller är otroligt snygga och mycket ovanliga. På grund av denna kombination av material är dunjackor mycket mångsidiga. De är inte en droppe från sportstilen, tvärtom är de mer lockade till klassikerna, som helt enkelt lagt till en notering av innovation.

Quiltade och sportmodeller. Modeplattor lämnar inte heller de klassiska modellerna av kvinnors dunjackor, bland vilka den quiltade dominerar. Och idrottens inverkan på mode blir inte mindre, eftersom det ändå är ganska många tjejer som sportstil i kläder.

Nedan i galleriet kan du titta på bilder av moderiktiga dunjackor för vintern 2015.