Modetendenser - Fall 2015

Modetrenderna hösten 2015 är lätta att analysera - bland dem finns det saker som migrerade från förra säsongen, och det finns nya, färska, intressanta. Improvisera när du väljer en demisäsong garderob kommer att hjälpa dig att förstå de stilar som föreslagits av designers, måste-ha saker och tanken på en modern kvinnlig silhuett .

Modetrender i kläder 2015-2016 - stilar

  1. Boho chic . De som utmärkte hippystilen bland höstens 2015-tendenser är bara delvis rätt. Bohoe chic är en fantastisk blandning av bohemisk stil och detaljer från blomma barnens era - det är det som verkligen är populärt idag. Lätta tyger, lösa skär, suddiga silhuetter. Löst hår, flera lager i allt, mönster på material av mufflade färger - allt detta kommer att vara i höst på topp av popularitet.
  2. Gotiska Det är inte mycket tydligt varför designarna än en gång visade sig uppmärksamma på dystra kläder, men vi kan inte bara erkänna - se se och verkligen förtrollande spektakulära. För vardagen, välj bara slag - enskilda element i den gotiska stilen. Det kan vara en taffy ärmar på en blus i kombination med mörk smink, svarta naglar, långa örhängen eller en fransad kjol i samma färg. I modetrenderna av skor hösten 2015 kom Gothic fram i snörning på höga stövlar, satinband och svart päls trim.
  3. Minimalism . Gamla och välkända, uppträdde denna stil också bland modetrenderna under hösten 2015. Tack vare det är de verkliga silhuetterna helt avslöjade: en voluminös topp i kombination med en smal kjol, breda culottes i kombination med en förkortad, fri sötshot och andra, inte mindre moderna bilder. I minimalism är det svårt att förlora, så det är idealiskt för att träna smaken av begynnande fashionistas.
  4. Viktoriansk tid . Är den ledande trenden för klänningar hösten 2015. Ädelstenar smyckade bandage, hoops, stift, skor, väskor och, naturligtvis, broscher. Snörning, brokad, sammet, ruches och ädelstenar hjälper dig att skapa en mycket feminin och ädlad bild. Velvet skor kommer att vara ett utmärkt alternativ för uttråkad mocka (men endast i torrt väder). För kvällsbilden kan du blanda den viktorianska stilen med gotiken - det kommer att visa sig vara original och lite skandalöst.
  5. 70: e . Modet av dessa åren av förra seklet kännetecknas av individualitet och en önskan om maximal originalitet. Det var då som många kvinnor insåg - förslag från designers - inte dogma, men bara rekommendationer. Ljusa färger och utskrifter, i flera i en uppsättning, kombinationer av olika texturer i en sak (till exempel ullväv i en bur + ormhud) - det återvände alla till trenderna i höstens 2015 kläder.

Modetrender hösten 2015 - utan vilken du inte kan göra?

Ett antal modeller som uppträdde i utställningen av knappast varje designer i varje land kan säkert placeras på listan över måste ha saker från hösten 2015:

  1. Poncho . Färgning - etnisk, ljus eller monofonisk, lugn, mörk nyanser.
  2. Päls halsduk eller krage . Päls behöver inte vara naturlig, men att vara i garderoben i princip hösten 2015 bör det definitivt!
  3. Maxi kappa . Modetrender i pälsen hösten 2015 är ganska enkla: längden till fotleden, den avsiktliga volymen och den breda nedåtgående kragen.
  4. Klädesplagg . Fortsätter idén om bokho-chic . En väska, ett poncho, en kjol eller en klänning som är gjord i en sådan teknik är säkert värt att komma till början av kallt väder.
  5. Saker och skor med fransar . Även om det i din bild inte kommer finnas en, men flera liknande saker - för hösten 2015 är det rätt lämpligt.