Kim Kardashian bestämde sig för att släppa en linje underkläder med ett skandalöst namn

Den kända 37-årige amerikanska Kim Kardashian fortsätter att utvecklas som affärskvinna. Härifrån tillkännagav hon frisläppandet av en kollektion underkläder, som heter Kimono Intimates. Företrädare för Kim har redan lämnat in handlingar för registrering av detta varumärke, men bara många fans med detta namn håller inte med.

Kim Kardashian

Kim berättade om hennes samling

När det blev känt att Kardashian skulle producera underkläder för kvinnor hade Instagram en liten anteckning från den 37-årige affärskvinna som hade sådana ord:

"Jag har alltid drömt om att vara designer av underkläder. Faktum är att jag under ganska lång tid stod inför ett problem, som består i omöjligheten att välja samtidigt vackra och bekväma trosor och bh. Om dessa är utsökta spetsartiklar, är de på något sätt obekväma, och om det är bomullsunderkläder, ser det inte ut väldigt elegant. Det här är problemet jag bestämde i min samling. Jag är säker på att de presenterade trosor, bras, korsetter och bälten för strumpor kommer att vädja till många modekvinnor, eftersom de går inte bara i vackra, men också mycket praktiska. När det gäller färgschemat bestämde jag mig för att hålla mig på traditionella och neutrala färger. Det verkar för mig att närvaron av ljusblå eller orange i kollektionen av underkläder är nu inte särskilt relevant. Jag hoppas verkligen att mina produkter kommer att vädja till fansen och tjejerna kommer gärna ha dem. "

Därefter bestämde Kardashian att säga några ord om namnet på hennes framtida varumärke:

"Jag tänkte länge om hur jag heter min kollektion av underkläder, för jag ville verkligen att mitt namn skulle vara i titeln. Jag erkänner, ärligt talat, det fanns många alternativ, men det var Kimono Intimates som jag gillade mest. Jag är säker på att märket med det här namnet kommer att komma ihåg mycket enkelt, och mina kunder kommer lätt att kunna hitta trosor och bras bland bergen i andra underkläder. "
Kardashian kommer att släppa underkläder som heter Kimono Intimates
Läs också

Fläktarna fördömde Kardashian för att välja namnet

Så många som gissat betyder ordet Kimono på alla språk traditionella japanska kläder. Det är i detta avseende att många fans av Kim bildade en negativ åsikt om namnet. Det är vad du kan läsa om detta på Internet: "Jag förstår inte varför Kardashian förolämpar någon annans kultur. Kimono är en symbol för återhållsamhet och skönhet av kvinnor i Japan, men på något sätt en förening med löv och bras. Det verkar för mig att det här är ett mycket dumt beslut "," Jag betraktade alltid Kim som en väldigt förnuftig kvinna, men att släppa ut linan med ordet Kimono i titeln är ganska hänsynslöst. Kardashian sätter således slut på den asiatiska marknaden, för det är osannolikt att folket i dessa länder kommer att köpa byxor med ett särskilt namn "," Finns det egentligen inget annat sätt att namnge varumärket. Om jag var japansk så skulle jag bli förolämpad för att lära mig att någon släpper underkläder som heter Kimono Intimates. Mycket konstig och dum lösning från Kardashian-familjen ", etc.