Make-up Fall-Winter 2014-2015

Med början av coola regniga gråa dagar, ändrar fashionista, byt garderoben, alltid innehållet i sin kosmetiska väska. Salad nyanser och ljusrosa glans, så perfekt i harmoni med den lätta sommarchiffongklänningen, ger plats åt mörk eyeliner och matt läppstift burgunderfärg. Så det är dags att klara höstvintern 2014 - tiden för ädla nyanser, nya lösningar och, naturligtvis, klassiker.

Höstens samling av smink 2014-2015 i ädla nyanser

Så, världens designare, nedsänkt i den kreativa processen att skapa nya snygga stilar av klänningar , byxor, jackor och jackor, har inte glömt att ägna särskild uppmärksamhet åt höstens samling av smink 2014-2015. Huvudfunktionerna i sminken av dessa årstider är att betona skönheten i det kvinnliga ansiktet, med fokus på naturlig femininitet och elegans. Klassiska färger råder, men samtidigt kan man inte nämna en kompetent kombination av absolut dristiga och okonventionella lösningar med strikta klassiker. Till exempel kommer det att bidra till att skapa en snygg bild av den så kallade effekten av kattens ögon och läppstift utan en beigefärg.

I allmänhet är det värt att säga att i det föredrages sådana nyanser som:

Uppenbarligen var designersna inspirerade av höstpärmens speciella skönhet med sina gulgade löv och gråa moln. Således kommer mjuka kontraster och inte alltför ljusa toner utan glans att bli de sanna följeslagarna i sminken av den kommande hösten.

Skapa fashionabla smink 2014-2015

Variationer i att skapa modig smink 2014-2015 kan erbjuda mycket, men alla är ändå reducerade till flera principer. Makeup-artister rekommenderar att betona ögonen med en mörk eyeliner, men bara lite. Dessutom är de rökfria ögonen fortfarande i trenden. När det gäller läpparna är det bättre att välja en matt eller fuktgivande läppstift mättade färger.

Så, sminketrender 2014-2015 föreslår att: