Manikyrflygning

Manikyr hänvisar till en av huvudkomponenterna i en tankeväckande kvinnlig bild. Nyligen har många olika tekniker använts för att skapa den, varav den ena är aerografi för manikyrapplikation.

Manikyrflygning på naglar

Kärnan i metoden för airbrushing är tillämpningen av bilder på naglarna med en speciell enhet. Det tar inte mycket tid, hela processen tar cirka 10-15 minuter. Det finns många varianter av ritningar som kan avbildas, nämligen:

Fördelen med airbrushing är att mönstret kan appliceras både på egen hand och på de avancerade naglarna , vilket kan ha någon längd. Dessutom möjliggör denna teknik att du skapar den mest exakta bilden, eliminerar bildandet av streck av färg, närvaron av slarviga linjer med olika tjocklekar.

Typiskt appliceras mönstret på kontrastbasen. Om du till exempel vill använda en bild av en mörk färg, bör substratet göras i ljusa färger.

Aerografi med färgövergång

En av de otvivelaktiga fördelarna med aerografimetoden är att den inte bara kan användas för att rita en bild utan också en färgfärgbeläggning med en smidig övergång från en ton till en annan. Överflöden, som kan skapas när man gör det på naglar, har en fascinerande effekt. Till exempel, fransk-airbrush naglar gör att du kan diversifiera den vanliga versionen av denna typ av manikyr genom att applicera en jämn färgövergång från hålet till spetsen av spiken.

Otroligt ljus röd manikyr med airbrushing look. Här kan du också tillämpa övergången av nyanser av olika nycklar. Röd färg kan kombineras med andra färger. Mycket snyggt utseende manikyr, där röda och svarta nyanser används.