Laminaria för viktminskning

Det är ingen hemlighet att skaldjur är ett välvilligt inflytande på vår kropp när det gäller vårt bord minst en gång i veckan. Men det finns andra marina skatter som kommer till oss i en skål, bli ett lagerhus för närvaro av mineraler och näringsämnen. Alger kelp hjälper till att skydda din kropp mot hjärtsjukdomar och cancer. På grund av det höga jodinnehållet hindrar laminaria även sköldkörteln.

Vad är användbart för laminaria för viktminskning?

För det första bidrar vi till att minska aptiten, klyvning av fett, och metaboliska processer förbättras signifikant. På grund av det faktum att kalorivärdet för kelp är mycket lågt, kan alger ätas även i stora portioner. Förresten, om havskålen konsumeras med konventionellt bröd, kommer mängden assimilerade fetter att minska med 75%. Faktum är att kelpen innehåller magiska fibrer som gör att även den mest kaloriska skålen är säker för din figur.

En av de viktigaste egenskaperna hos kelp är hennes förmåga att lura vår kropp. Så, fiber, som ingår i havskatten, ger en känsla av mättnad, vilket förhindrar övermålning och övervikt.

Torkad kelp för bantning

Sea Kale - en läcker produkt, och samtidigt, olika. Fördelarna med kelp är inte bara i livsmedelsprodukten utan också i en kosmetisk produkt. Tångförpackning kan förbättra hudtonen, och kelp kommer också aktivt in i kampen mot celluliter och lindrar huden av överskott av vätska.

Användningen av torr kelp hemma är inte en lätt uppgift. I början måste vi suga algerna några timmar i vatten vid en temperatur på 20 grader - det här är för kallförpackning. För tillräckligt varmt för att ånga havskalk i en halvtimme i vatten temperatur 35-39 grader.

Dessa typer av wraps hanterar väl olika typer av fetma.

Laminaria under graviditeten

Så man trodde att nu kelp används inte bara för viktminskning, men också för medicinska ändamål. Vid förberedelser för födseln eller i händelse av komplikationer påverkar ätpinnarna från tång försiktigt väggarna i livmoderhalsen, vilket försämrar dem avsevärt och leder till en lätt födsel.

Det enda du bör tänka på - köp laminaria för sådana ändamål endast vid speciella punkter, för att inte få giftig förgiftning.