Kostsoppa

Kostsoppa är ett utmärkt sätt för en upptagen hemmafru. Tiden som du ägnar dig åt denna maträtt tar vanligtvis inte mer än 30 minuter. Vi föreslår att du försöker flera recept av kostsoppa som kommer att spara din tid och ge oersättliga hälsofördelar. Och hur man förbereder dietsoppa du lär dig genom att läsa vår guide.

Lätt dietisk kycklingsoppa

För att förbereda kosten kycklingsoppa, behöver du följande ingredienser:

I en stor kastrull, värm olja över medium värme. Tillsätt persilja, selleri, höns, paprika, vitlök, salt och cayennepeppar. Rör om dem i ca 15 minuter. Lägg nu till den färdiga buljongen och kokt kyckling, morötter, broccoli, lök, citronsaft och dill. Koka upp och minska koka i ytterligare 5 minuter. Därefter kan dietary kycklingsoppa serveras till bordet, dekorera med en kvist persilja.

Hur man lagar svampdieten soppa?

Svampdietssoppa kan beredas av en typ av svamp, och du kan kombinera flera sorter. Svampar innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler, särskilt selen, vilket är nödvändigt för att förebygga sjukdomar som koloncancer.

ingredienser:

Skölj svampen och torka dem med en ren kökshandduk för att ta bort resterande sand. Om de är stora ska du skära hattarna och benen i små bitar, om de är småskuren i halva. Smält smöret i pannan, lägg till hackade svampar, sjalottor, timjanblad, salt, peppar och blanda för att kombinera alla ingredienserna. Stew, rör om ofta i 10 minuter tills svampen blir brun. Tillsätt mjöl och rör om. Häll det vita vinet och blanda i 2 minuter, peeling botten av pannan. Och slutligen lägg till den förkokta kycklingsbuljongen och mjölken. Smäll i 10 minuter.

Tillsätt salt, muskotnöt, peppar efter smak och servera svampdjursuppe till bordet, dekorerad med croutoner och gröna lök.

Recept för dietsoppa puree från pumpa

Och nu kommer vi att berätta för dig hur man lagar lätt dietsoppa av pumpa.

Denna soppa kombinerar underbara läckra medelhavssmakar med färska ingredienser och inspirerande kryddor. Det kan serveras med croutoner.

Ingredienserna

Skär pumpan i hälften, ta bort fröna, linda med aluminiumfolie och sätt på ett bakplåt. Baka i en förvärmd ugn i 400 minuter i 45 minuter. Efter att pumpan är bakad, ta bort massan med en sked.

Lägg i olivolja, lök, morötter, selleri och salvia i en gryta placerad på medium värme i 5 minuter. Lägg sedan till 3 koppar vatten (eller 3 koppar buljong) och koka i 15 minuter över medium värme.

För nästa steg behöver du en mixer eller matberedare: skära de kokta grönsakerna och bakad pumpa tills de är mjuka, lägg sedan de potatismos i potten, häll i 2 koppar vatten eller buljong och laga mat över medelvärme. Vid denna tidpunkt kan du lägga till potatismos eller potatisflingor, om du vill att soppen ska vara mer tät. Krydda soppen med kummin, koriander, kanel, gurkmeja, ingefära, muskot, socker, salt och koka i 10 minuter. Servera på bordet, dekorerad med rostade croutoner, solrosfrön eller pumpa.

Lär dig att förbereda dietsupper från grönsaker, och de kommer säkert att gynna dig och din familj.