Fröken Fofo

Fröken Fofo är ett snabbt växande märke som specialiserat sig på produktion av vinterkläder, mer exakta jackor och dunjackor. Djärva idéer från designers som arbetar med företagets samlingar, samt med hänsyn till väder och låga temperaturer, som ofta observeras i vårt klimat, gör sådana dunjackor särskilt populära.

Fröken Fofo Company

Down jackor från denna tillverkare är redan representerade på många webbplatser och i offline butiker, men information om företaget själv är inte så lätt att hitta. Många är främst intresserade av vem som är tillverkare av saker under varumärket Miss Fofo. Detta är ett kinesiskt företag, men i vissa källor kan man hitta en indikation på att dunjackorna är turkiska. Det är inte så. Produktionsplatsen är Kina. Men var inte rädd, dunjackor från detta företag har inget att göra med kläder och skor av låg kvalitet, som på 90-talet började massivt komma in i våra klädmarknader. Alla modeller av varumärket sys av vid stora fabriksföretag och genomgår lämplig kvalitetskontroll innan de säljs. Fröken Fofo kvinnors dunjackor använder högteknologiska och moderna material, som fyllmedel används naturlig fluff och modellerna är trimmade uteslutande med naturlig och mycket vacker päls.

Om vi ​​pratar om design och produktionskoncept satsar företaget, främst på en ung publik. Bland jackorna Miss Fofo kan du hitta väldigt intressanta och icke-standardiserade form- och inredningsmodeller som omedelbart bestickar utseendet. Sällan kan du hitta ljusa och ovanliga detaljer, som ett kontrastband eller glänsande tillbehör. Också i samlingarna av företaget finns många dunjackor och jackor av material av ljusa färger. Även om företaget producerar och fler klassiska modeller i svarta, grå och vita färger, men populariteten det medför är ljus och uttrycksfull i designalternativ.

Populära modeller av Miss Fofo

Fröken Fofo är inte första gången på marknaden modeller som blir riktiga bästsäljare. Deras popularitet når sådana proportioner som andra företag otshivajut modeller antingen starkt likadana utåt eller helt kopiera den minnesvärda designen. Så var den första träffen av varumärket Down coat Miss Fofo med designen av fickor med naturlig päls. Sådana modeller är fortfarande relevanta. En klassisk dunjacka med dessa fickor ger omedelbart ett moderiktigt, snyggt och något otroligt utseende.

Extraordinär för flera säsonger var en annan modell från märket Miss Fofo - en tredimensionell dunjacka med trapezformad skärning med många fickfickor och dragkedjor på sidorna, vilket ger en illusion av flerskiktsdräkt. Sådana dunjackor har försökt på många stjärnor och bakom dem sträckta och vanliga tjejer som vill se trendiga och snygga.

Under säsongen ägde företaget stor uppmärksamhet åt Miss Fofo parkerna, som är en symbios av en dunjacka och en höstvattentät jacka. Modellerna av paren är trimmade med fransar av naturlig päls , dekorerad med expressiv inredning. Finns i kollektionen och modelltransformatorerna : Från dunjackan är det ganska möjligt att lossa en remsa några tiotals centimeter bred och få en snygg och lättare jacka. En annan särskiljande egenskap hos de nya dunjackorna från Fröken Fofo är små öron som sys i huven. Flickan, som bär en sådan modell, blir en skön skönhet, som inte är tillämplig på modereglerna för allvarligt. En annan "märke" av varumärket är användningen av flera olika typer av täcken i en modell av dunjackor, liksom ett spel med volymerna av olika delar av en vinter sak.