Beskära toppen

På gatorna i alla världens städer idag finns det modiga modedeskor i korta blusar som nekar magen. För ungefär ett decennium sedan skulle denna stil kallas vulgär, men nu - för ingenting! Designers och modeexperter agiterar: "Att ha på sig en grödost är inte nödvändigt att vänta på ett speciellt tillfälle och svänga pressen till sanningens spets!" Det är bara viktigt att veta med vad man ska ha på en skörde för att alltid se snygg, modern men aldrig smaklös och vulgär.

Med vad man ska ha på en gröda - idéer och råd

  1. Beskärning topp och kjolblock eller trapezformad . Varianten är bra för kvinnor med två motsatta typer av figurer : "päron" och "inverterad triangel". Den första är att välja lösa haklappar eller stroplösa modeller förutom att inte vara fluffig kjol - så det kommer att vara möjligt att fokusera på överkroppen och balansera den volymetriska botten. "Trianglar", tvärtom, bör hämtas med en tätt passform och en kjol - frodig, nära "prinsessan".
  2. Beskärningstopp och en penneskjorta . Ett sådant kit är en räddning för kvinnor med "äpplekomplexet". Beskärning i detta fall är bättre att välja en monofonisk, men en kjol - en kontrast. Det kan vara en remsa, en bur, ljusa blommor eller en abstraktion. Den genomsnittliga landningen av pennkanten kan du markera och effektivt betona midjan. En hög modell, komplett med en jacka, kommer att skapa en helt fungerande look.
  3. Sköt upp och maxi kjol . Volymen i den nedre delen kompenserar mer än den lilla storleken på toppen, så djärvt väljer du kortare skörden. Denna bild är idealisk för sommaren. Lite romantisk, lätt, feminin och sorglös. Med maxi kjolar ser lekfulla toppar med flounces, ruffles eller förföriska bustiers bra ut.
  4. Beskära toppen med palazzo byxor . Breda byxor av lätt tyg, mer som en kjol i golvet - i topp popularitet är inte den första säsongen. Två trendiga saker i denna bunt, konstigt nog, existerar helt och hållet perfekt och kompletterar varandra. För vardagsmodell, välj byxor i vanligt tyg, och på kvällen - från glänsande till silke, polyester - så ser ser ut lyxiga och dyra.
  5. Beskära toppen med trånga byxor . Detta alternativ - för älskare av spektakulära outfits. Byxor passar alla: cigaretter, rör, bananer eller chinos. Satsen kan kombineras med en långsträckt väst eller kort jacka i stil med "chanel".
  6. Beskära toppen med jeans . Här är det ett riktigt utrymme för fantasi! Skapa verkligen oförutsägbara, hooligan och upproriska bilder med en gröda och saker som "a la pojkvän". Den kommer att passa här: en massiv klocka, en bomb eller en ljus scythe, grova stövlar och liknande.
  7. Beskärning och shorts . Det bästa alternativet för en varm årstid. Beroende på stilen på topp och kort kan du skapa:
  • Beskära toppen med blus . Det är långt ifrån nödvändigt att lägga en högväxt på en naken kropp. För demisäsongen, plocka en blus i din favorit kortblus. Laconic tropiska haklappar med klassiska byxor och en vit skjorta klarar någon klädkod.
  • Kostym . Om du vill skapa så många intressanta bilder som möjligt - välj en uppsättning av en trasa samtidigt. Detta i sig ser spektakulärt ut och sönderdelas ger möjlighet till många kombinationer.
  • Alla idéer och tips fungerar som ett alternativ när du nekar magen (det vill säga din botten har en genomsnittlig landning), och i fall där magen är täckt och croep toppen spelar rollen som en vanlig bas. För att göra detta, var uppmärksam på modellerna av bottnar med en överdriven midja, eller de där det är möjligt att höja den till önskad nivå (på ett elastiskt band, till exempel). Att täcka upp magen när det gäller beskärningstoppet hjälper ett brett bälte.