Vackra dunjackor med naturlig päls

Kanske kan ingen typ av vinter ytterkläder skryta av sådan praktiska och mångsidighet som dunjackor. Pälsklädnader från naturlig päls - kläder som är obligatoriska och dyra, skinnjackor kräver ordentlig vård, och sportjackor är inte alltid lämpliga. Men vackra damjackor med naturlig päls passar bra in i vilken stil som helst, så att du kan se snygg ut varje dag. Designers är redo att erbjuda flickor olika modeller av dunjackor, så alla kan fylla garderoben med snygga ytterkläder som hjälper till att skapa de faktiska vinterbilderna.

Olika stilar

Utrustad med särdragen i figuren kan en vacker vinterjacka med naturlig päls bäras för arbete och promenader, för det här ytterkläderna inte tvingas. Down jackor kan framgångsrikt passa in och sport, och i urban och affärsstil. Så, en kort fluffig jacka med en naturlig pälsstyckning på kåpan kompletterar perfekt bilden som skapats på basis av jeans, vinter sneakers eller skor och en varm tröja med stor parning, och en långsträckt quiltad jacka för fluff kan bäras av kontorsensembler och stövlar med hög bootleg. Världsmoderna står inte stilla, därför presenterar konstruktörer regelbundet samlingar där moderna, vackra och jämna eleganta modeller av dunjackor får en hedersplats. Under den nya säsongen uppmärksammas silhuetten av dunjackan. Förutom de klassiska direktmodeller som är populära hos kvinnor, i trenden med dunjackor A-formad silhuett. Sådana modeller är idealiska för kvinnor med brett höfter.

Naturpäls i de flesta modeller utför en dekorativ funktion. Det är vanligt att dekorera krage, huva, manschetter och jämnfickor. Om du föredrar en elegant, diskret stil i kläder, blir det perfekta alternativet en inredning av korthåriga pälsar. Lyxig mink, elegant chinchilla, ädel ermine tjänar inte bara som dekoration av dunjackan, men visar också en utmärkt kvinnors utmärkta smak. Efterbehandling av långklädd päls föredras av känslomässiga tjejer som tycker om att vara i rampljuset. En extravagant lama, en fluffig arktisk räv, en snygg räv och attraktiva rävögon i dunjackor kan fungera som en dominerande accent. I sådana kläder är det omöjligt att inte känna sig som en drottning!