Sommarbyxor för fullt

Många fulla kvinnor, komplexa på grund av icke-standardiserade proportioner, bär kläder som är flera storlekar större eller vice versa spränger vid sömmarna. Om du ger dig en liten stund och nyktert känner igen figurernas brister och värdigheter, kan du välja rätt garderob, vilket gör dig snygg och oemotståndlig. En av de universella sakerna som passar många fullvuxna kvinnor är sommarbyxor. De passar perfekt in i vardagsrummet och döljer de små bristerna i figuren.

Byxor Urvalskriterier

Kvinna sommarbyxor för full, bör i första hand vara bekväm och kvalitet. Det finns tre huvudindikatorer som bestämmer rätt modell av byxor:

  1. Material. Ge företräde åt lätta matttyger. Idealisk kommer en slät tröja, kostymduk, jeans, gabardin och sjal. Undvik glänsande material som läder eller satin.
  2. Längd. Ett mycket viktigt kriterium. Om du har fulla kalvar, är du kontraindicerad förkortad byxa . Perfekt är stora sommarbyxor i golvet, vilket kommer att se bra ut både på jobbet och i en avslappnad atmosfär. Se till att byxorna inte bildar rynkor i ljumskområdet - det här indikerar att modellen inte är din storlek eller är dåligt anpassad.
  3. Color. Många styrs av stereotypen att endast mörka nyanser är fulla. Sommarbyxor för feta kvinnor har dock mycket fördelaktiga nyanser, vilket kommer att ge en aning om fräschheten till bilden och inte öka höfterna. Titta på stora byxor bruna, blå och bardfärger. Dessutom förlänger den vertikala remsan och randarna på sidorna visuellt benet och gömmer de extra centimeterna.

Välj sommarbyxor för kvinnor efter typ av figur

Flickor med pompösa höfter passar byxor, flared från höften. Lyckliga ägare av figuren "timglas" har råd med smala byxor eller jeans, och damer med en hård topp bör välja en kjolbyxa.

Stylister rekommenderar att man kombinerar sommarbyxor för fullt med höga klackar eller eleganta balletter. Som topp kan du använda lössnipade tröjor, tröjor och blusar.