Kjolar - Fall 2015

Med sommaren att säga adjö är fortfarande tidigt, men det är dags att köpa saker till hösten garderoben. En av dessa saker måste vara en kjol.

Fashion Fall 2015 på kjolar

För att möta den ljusa hösten med nya kläder och långsamt njuta av sina soliga och dyster dagar, behöver du veta vilka kjolar som kommer att vara på mode hösten 2015.

Bland favoriterna är sådana modeller:

  1. I en kjol med doft ser du original och fashionabla. Idag är lukten lämplig på kjolen i nästan alla stilar och stilar.
  2. Kjolar med alla slags veck, fransar, fransar ser feminina och romantiska ut. En intressant egenskap hos dessa dekorationer är att de kan vara placerade i olika vinklar och i olika, ibland de mest oväntade riktningarna.
  3. Ovanligt sensuell dök upp framför oss kjolar hösten 2015-2016 med höga nedskärningar. De rekommenderas att bäras av genomskinliga blusar och läderjackor - i en sådan kombination kommer de ännu mer att exaltera den manliga fantasin.
  4. Modiga tulpankjolar hösten 2015 kommer inte heller att ge upp sina positioner. Lika bra på den kvinnliga figuren ser ut som en enfärgad kort kjol-tulpan och en långsträckt modell med ett tryck.
  5. Kjolar hösten 2015 fortsatte vårsommarutvecklingen och lånade från henne en överdriven midja. I en sådan kjol ser siluetten ut mer proportionellt och elegant.
  6. Älskare av icke-standard design som kjolarna i ett komplicerat snitt, som använder asymmetri, flerskiktning, blandning av olika texturer.
  7. I mode i höst kommer det att finnas mini kjolar, vilka designers rekommenderar att bära med varma ströjor och tröjor, maxi-kjolar, perfekt kombinerade med skjortor, jackor.

Hösten kjolar 2015 - funktioner

Vilka moderna kjolar hösten 2015, det är lätt att förstå - bra, deras val är bra. Men inte bara stilen bestämmer populariteten hos denna eller den här kjolen, det bestäms mycket av tyg, tryck, finish. Den kommande hösten trenden kommer att vara kjolar av naturliga varma tyger - ull, tweed, sammet, kashmir, merino. Men trots den här enhälliga trenden är huden fortfarande ute av konkurrens.

Höstens vinterfärger under säsongen 2015-2016 är vinröd, guld, silver, orange, turkos, röd, olivolja, violett. En av dessa ädla nyanser kan ha din nya kjol. Bland utskrifterna finns faktiska rovdjur och geometri.