Moderna ljuskronor

Enig, det är svårt att föreställa sig en snygg designerlägenhet där det inte finns någon stor, vacker ljuskrona . När det gäller den moderna mannen är det inte bara en källa till ljus i huset, men också nästan huvudattraktionen i rummet.

Moderna ljuskronor till ditt hem

Hittills spelar belysning i huset en mycket viktig roll. Kandelare i det moderna interiören ser mer uttalade ut, belyser de nödvändiga zonerna och sprider ljuset i nödvändig riktning. Många färger: från pastell och varmt och toner, till mättade, fina färger kommer inte att lämna någon gäst i ditt hus utan uppsyn.

Moderna ljuskronor av metall, keramik, plast, glas, kristall, tyg, tillåter inte bara att dekorera huset, men också ganska bekvämt att kontrollera belysning med kontrollpanelen.

Om du väljer en modern ljuskrona i vardagsrummet, är det värt att hålla fast vid de korrekta geometriska formerna och de saftiga färgerna. För att rummet ska verka ännu ljusare är det värt att föredra multivärde ljuskällor av olika former med 5-10 glödlampor arrangerade symmetriskt och riktad nedåt. Som tillägg i rekreationsområdet är att installera en liten golvlampa, dess ljus kommer att skapa en atmosfär av komfort och romantik i rummet.

Stora moderna takstakekronor, avviker med minimalism och tydliga former, men elegant material och rika färger presenteras med fördel, mot bakgrund av gamla lampor som vi har känt sedan barndomen.

Kandelare av liten storlek ser bra ut på sträcktaket i de lilla rummen och det är önskvärt att glödlamporna riktas uppåt, vilket kommer att ge mer belysning och utrymmeutvidgning. För en hall med högt i tak är det bättre att köpa en modern kristallkrona för ett vardagsrum i klassisk stil, antik, som visar värden och fantastisk smak av värdarna.

När det gäller valet av en modern ljuskrona för ett sovrum borde det inte vara lika ljust som till exempel på en arbetsplats eller studie, så att du kan begränsa dig till ett par enkla glödlampor. Ju större rummet, desto mer fantastiskt och mer där måste det finnas en ljuskälla. Om taken i sovrummet är låga, är en liten ljuskrona med grenade element och horisontellt anordnade lampor lämpliga.

En modern ljuskrona i köket ligger bäst över matbordet, vilket skiljer arbetsområdet från resten. Dessa kan vara lampskärmar, tak i form av plana figurer eller bollar. Det är viktigt att den här moderna moderna ljuskronan blir den viktigaste ljusa accenten på ditt kök.