Modell Chrissie Tagen

Chrissie Teigen, pratshowen värd FABLife och Lip Sync Battle på Spike TV, vaknade upp känd under 2010 efter publiceringen av den årliga Sports Illustrated Swimsuit Issue, vars sidor pryddes med sina förföriska bilder. En trettioårig tjej med ett exotiskt utseende är ett levande exempel på förverkligandet av den amerikanska drömmen, trots allt i modelleringsbranschen var hon helt av misstag.

Framgångsrik karriär

År 2004 arbetade en nittonårig Chrissie, född i en familj från en elektriker från Norge och arbetslösa från Taiwan, i en specialiserad surfbutik. Slank karismatisk brunett Chrissie Teigen, på vars ansikte saknade en minimal smink, på räknaren märkte fotografen hos modelleringsbyrån IMG Models, som gjorde henne ett erbjudande om att Chrissy inte kunde vägra. Redan 2007 valdes modellen Chrissie Taygen för filminspelningen, som årligen publicerades av tidningen Maxim. Därefter föll frestande erbjudanden bokstavligen på den svarta skönheten. Vid trettioårsåldern hade hon arbetat med Gillette Venus, Gap Factory, Nine West, Nike och andra monster i modebranschen. Under 2011 framträdde Chrissie Teigen och Irina Sheik som tecken i det populära datorspelet Need For Speed: The Run, vilket ytterligare ökade fansens fans.

Modellaffär och matlagning

Tillväxt, vikt och parametrar hos Chrissie Taygen passar perfekt till modellstandarder. Så är flickans höjd 173 centimeter, och vikten varierar inom 55-57 kilo och parametrarna är 94-64-89 centimeter. Och detta trots att Chrissi älskar att äta gott! Flickan har sin egen kulinariska blogg, på sidorna där hon beskriver recept av rätter från olika länder i världen. Hon var upprepade gånger inbjuden till olika talshow som en kulinarisk expert. Med ett ord fungerar Chrissie Teigen och idag som matstylist av den berömda toppmodellen av Tyra Banks i FABLife-showen. I slutet av februari 2016 släppte tjejen en kokbok, som omedelbart blev en bästsäljare.

Läs också

Och i det personliga livet av modellen hände allt. Chrissie Taygen och hennes man John Legend har känt sedan 2007. Paret legaliserade sitt förhållande fyra år senare. I april 2016 kulminerade graviditeten av Chrissie Teigen, som möjliggjordes av IVF, i månens dotter, Simone Stevens, födelse. Flickan förutspås en bra framtid, eftersom hon redan i flera veckors ålder spelade en roll i en video av Fergie.