Kalorierullar

Rullar är en sushi typ, de är inslagna i alger som kallas "nori". Detta mellanmål är tillagat av olika skaldjur. Oftast används räkor, bläckfiskar, bläckfisk, kammusslor, musslor, krabbor, hummer, kaviar och även olika typer av röda fiskar. Dessutom kan fyllningen vara avokado, färsk eller syltad gurkor, svamp, ostar och, naturligtvis, ris.

Rullar med viktminskning

Om du går ner i vikt och du bryr dig om kaloriinnehållet i rullar kan du vara lugn. Kalorinnehållet i rullar varierar, så du kan välja de minst kalorierna. Så beror kaloriinnehållet på rullar på deras fyllning. Till exempel kommer kaloriinnehållet i ett stycke rullar med en röd fisk eller gurka att vara endast 40 kalorier. Om de är gjorda av ost, fisk och avokado, kommer kaloriinnehållet i en bit att vara 140 kcal. Många extra kalorier lägger till ost, så välj rullar, var försiktig, läs av vad fyllningen görs.

I allmänhet är rullar ett underbart alternativ till frukost eller lunch, eftersom ris är en kostprodukt och dess kombination med grönsaker och fisk har en mycket fördelaktig effekt på kroppen. Det betyder att denna maträtt inte kommer att förstöra din figur om fyllningen inte är för fet. Dessutom är kalorierna i rullar antingen i komplexa kolhydrater, eller i användbara fettsyror, och det finns mycket få skadliga kalorier i dem. Denna maträtt är ganska balanserad för proteiner, fetter och kolhydrater , och det genomsnittliga kaloriinnehållet i rullar är ca 90-120 kcal.

Naturligtvis, om du lagar dem hemma, blir det lättare att kontrollera kaloriinnehållet i rullarna. Du kan göra fyllningen endast från kalorifattig mat, till exempel från avokado och gurka eller fet fisk.

Rullar med lax, krabba pinnar och gurka

ingredienser:

beredning

Koka först med tillsats av socker och bordsvinäger. Riset ska vara mycket klibbigt. Tunna band av gurka, fisk och krabba pinnar. Lämna nori-arket med en smidigare sida ner. Vi fuktar algerna med vatten och sprider en fisk, gurka och pinnar längs en kant och häll såsen över den andra sidan av riset. Vi sätter ihop allt i en rulle och skär det - skålen är klar.

Rullar med svampar

ingredienser:

beredning

Ris ättika, socker och citronsaft hälls lätt över låg värme utan att koka. Ris koka tills kokt och krydda med den resulterande såsen. Avokado, svamp och gurka skärs i små remsor. Vi spredde på nori-arket ris, grönsaker och svampar, inslagna i en rulle och skuren i flera bitar. Det visade sig vara en användbar och kalorierig maträtt.

Rullar, recepten som ges ovan - är kalorier, så de kan kokas hemma säkert och förbrukas med nöje och utan rädsla för figuren.

Kaloriinnehållet i bakade rullar

Om du är mer förtjust i bakade rullar, kan du äta dem, men kaloriinnehållet av denna typ är mycket högre än enkla, eftersom de kokas i olja. Kaloriinnehållet i hetrullarna kan nå 700 kalorier, så använd denna maträtt bättre på morgonen så att extra kalorier kan konsumeras per dag. Och var inte ivriga, tillräckligt två eller tre stycken.

Som du kan se är klassiska rullar en kalori och hälsosam maträtt. Du kan använda det ofta och inte vara rädd för din figur. Men du kan inte säga det här om varmvalsar, så äta dem sällan och små och små, speciellt om du håller fast vid principerna om kalorimat.