Kakor i majonnäs

Kakan i majonnäs är inte på något sätt en kosttillskott, men den här gången ägnar vi en artikel inte till rätt näring. Den här gången lär vi oss att laga hemlagade kakor i majonnäs. En sådan tillsats, som den berömda vita såsen, gör bakningen mer oljig, öm och tät, vilket är bra för kex.

Recept för smuligt bakverk med majonnäs

Ett snabbt och gott recept på mjuka, smuliga och doftande kex för te, kommer alltid att komma till räddning i dessa minuter när tiden för matlagning inte räcker.

ingredienser:

beredning

Mjuk margarin eller smör, gnid med socker, tillsätt 100 g majonnäs och ägg, vispa ingredienserna med en mixer. Mjölssiffror, blanda med läsk och gradvis tillsätta torra ingredienser till oljebägare-äggblandningen, ät det mjuka och elastiska degen. Bakplåtkåpa med bakpapper, smörj det med en liten mängd olja. Rulla bollarna från provet och lägg dem på ett bakplåt, på ett tillräckligt avstånd från varandra. Vi lägger kakor på majonnäs och margarin i ugnen i 30 minuter vid 180 grader.

Kakor från majonnäs genom köttkvarn

För ett sådant extravagant namn ligger bara metoden att bilda individuell lever. Delar av degen passeras genom köttkvarnen, och färdiglagad flagella kan flätas efter eget gottfinnande till en ovanlig behandling.

ingredienser:

beredning

Vispa ägg med socker och vitt. Tillsätt en mjuk olja eller margarin till blandningen, vispa igen i ca 5 minuter. Vi lägger ägg och smör lika stora delar av gräddfil och majonnäs, vispa blandningen till homogenitet. Vi siktar mjölet tillsammans med läsk till de slagna ingredienserna, vi knäder en elastisk och mjuk deg. Nu ska degen kylas ungefär en halvtimme, och fortsätt sedan till bildandet av kakor. Delar av degen passeras genom köttkvarn och den resulterande figuren placeras på en bakplåt. Baka kex vid 180 grader till guldbrun. Alla kakor genom köttkvarn är redo, du kan servera till bordet.

Receptet på kakor med majonnäs

Om du inte äter ägg av någon anledning, presenterar vi gärna receptet för en konditorivaror utan ägg. Tro mig, färdig delikatess skiljer sig inte från vad som är förberedt på ett original sätt.

ingredienser:

beredning

Margarin är malet med socker och tillsätt majonnäs. Tillsätt soda i blandningen och börja knäda degen och tillsätt gradvis siktat mjöl. Degen för majonnäs för kex ska vara mjuk och väldigt mjuk, så snart den slutar hänga i händerna - sluta hälla i mjölet.

Nu ska grunden för våra kakor svalna i minst en halvtimme, varefter du kan börja rulla. Delikat och fet deg klibbar väldigt enkelt till rullpinnen och ytan, så att För bekvämlighet rullar vi delar av deg mellan två ark bakpapper. Så snart degen har rullats ut - skär ut cirklar / hjärtan / kvadrater från den och skicka dem till en bakplåt, som också måste bakas med bakpapper. Shortbreadkaka på majonnäs bakas i ungefär en halvtimme vid 180 grader.

Färdiggjord delikatesse kan hällas med isbildning, smält choklad, ströts med kanel, eller pulveriserat socker. Innan du gör degen kan du också tillsätta ingredienser till din egen smak, till exempel citronskal, vallmofrö, nötter, russin eller ett par droppar vaniljextrakt.