Victoria Beckham säljer sin exklusiva bil

Den berömda sångaren och designern Victoria Beckham blev ansikte av Range Rover Evoque 2012. Sedan fick trendsättaren en exklusiv bil av det här varumärket. I världen av sådana bilar finns det bara 200 stycken, för att inte nämna det faktum att Victoria har introducerat inredningen sin vision om komfort och stil.

Bilen säljs av fadern

Inte så länge sedan på webbplatsen AutoTrader fanns ett tillkännagivande om försäljningen av en exklusiv bil Victoria Beckham. Hon reste på det i ungefär tre år och bestämde sig nu för att det är dags att dela med bilen. Bilen säljs av sin far: han kommunicerar med en person som letar efter en köpare och, om det finns behov, demonstrerar det. Det pris jag ville få för Range Rover var omedelbart 60 000 pund omedelbart, men senast sjönk det till 55 000.

Direktör för försäljningsvisare Nick Horwood, som åtagit sig att övervaka en framtida affär, berättade i sin intervju följande: "Den här bilen hade en ägare - Victoria Beckham. Hon reste på den i ungefär tre år, men sista gången bilen är onödig. Detta är en exklusiv modell med en design som gjordes enligt skisserna från den berömda sångaren. "

Läs också

I en intervju bekräftade Victoria Beckham försäljningen

Efter att pressen blev medveten om försäljningen av Range Rover, gav sångaren en kort intervju och förklarade hennes handlingar. "Jag säljer den här bilen, för trodde att David skulle driva honom, men det händer tyvärr inte. Det är verkligen exklusivt och för mig är den här väldigt stolt. Det här är min första bil, där inredningen och vissa delar av kroppen gjordes helt enligt mina skisser. Denna Range Rover återspeglar min personlighet och jag hoppas att han snart kommer att hitta en ny ägare, "sa hon i slutet.