Kaffe för viktminskning - fettförbränningskomplex

Många brottare med övervikt är benägna att tro att begränsningen av kost och sport ensam kan vara liten, och de försöker använda ett ytterligare fettförbränningskomplex. Men som sist väljer många ganska intressanta varianter, som knappast kan kallas, verkligen påverka fettinnehåll. Idag kommer vi att försöka hantera kaffe för viktminskning - fettförbränning är ett komplex eller ett reklamtrick?

Deklarerade effekter

Tillverkaren anser att produkten bör ge vissa resultat och erbjuder sin lista på den officiella hemsidan.

Vi kan se följande positioner där:

Det låter ganska frestande, särskilt för dem som har svårt att kontrollera sig själva. Den sista raden kan dock svika många människor: människor letar efter ett verktyg som hjälper dem att gå ner i vikt utan problem, och det som gör att du kan gå ner i vikt på en diet. När allt kommer omkring är kosten effektiv och utan tillsatser.

Kaffe - fettförbränningskomplex: komposition

Om du tittar på kompositionen för en sådan produkt och förstår att det här är en aktiv komponent, löses många problem. Så vad producerar producenten på etiketten på sådant gott och sött kaffe, som många väntar på att bränna fett:

Således ser vi ett relativt ofarligt läkemedel som kan påskynda metabolismen och därmed processen att gå ner i vikt. Det är ganska svårt att prata om fettförbränning.

Vi kommer alla ihåg lagen om omvandling av energi: energi tas inte någonstans och försvinner inte till ingenstans. Så, den energi som frigörs av fettförbränningskomponenterna bör användas på vitala funktioner. Om detta inte händer är det troligt att kroppen kommer att lagra den igen.

För att koffein och l-karnitin ska kunna fungera behöver kroppen frisläppande av befriad energi, dvs. aktiv sport. Motta sportfettbrännare utan fysisk ansträngning, inte bara är ineffektiv, men också osäker för kroppen.

Det är därför som det är fel att säga att sådant kaffe eller cappuccino är ett fettförbrännande komplex. Detta är bara ett hjälpverktyg som visar sin effektivitet i sport. På sajter som säljer originalprodukter anges det uttryckligen att denna produkt bör underlätta en kaloridiet, men inte alls för att ersätta den. Så det här är inte ett paradis. Denna åtgärd kan initialt vara effektiv endast om du dessutom går in för sport och sitter på en kaloridiet.

En fråga - om du redan är på diet och motion, varför ska du ge ytterligare $ 20 för en burk kaffe? Med detta läge kommer du att gå ner i vikt utan det.